Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

HAIOS. Alin Roşu a "demolat" un panou publicitar

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
18.10.2012

Fanii sportului cu mingea la coş prezenţi miercuri seară la Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca au asistat la un moment mai neobişnuit, şi în acelaşi timp haios, pentru meciurile de baschet. În minutul 21 al partidei dintre "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca şi BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc, arbitrul principal al confruntării, Alin Roşu, a căzut peste un panou publicitar aflat în spatele coşului unde ataca echipa gazdă. Cavalerul fluierului nu a simţit că în spatele său se află respectivul panou şi a păşit pe el, căzând pe spate fără să se lovească, spre amuzamentul publicului.

Astfel, Alin Roşu a izbutit ceea ce nu mulţi dintre arbitri din România au reuşit în sala unde "U" Mobitelco îşi desfăşoară meciurile de pe teren prorpiu şi anume să pună zâmbetul pe feţele suporterilor clujeni.

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    Alin Rosu
    Din punctul meu de vedere inseamna ca era foarte atent la meci si nu a mai contat pe unde se invarte! :D

    cu 11 ani în urmă (18.10.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!