Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hallik continuă la Craiova. Djurasovic și Miskovic pleacă!

Adrian Micinic

Adrian Micinic
20.06.2013

Reinar Hallik și-a prelungit contractul cu SCM U Craiova. Sportivul baltic a ajuns la un acord cu conducerea grupării oltene, acolo unde a evoluat și în returul precedentei ediții de campionat.

Hallik a debutat în Liga Națională sub comanda lui Niksa Bavcevic, la U Mobitelco Cluj. El s-a transferat la Craiova la jumătatea sezonului regulat. Jucătorul originar din Estonia a bifat 28 prezențe și a avut medii de 5.9 puncte și 2.2 recuperări pentru 5.8 la eficiență în 14:18 minute de joc.

În altă ordine de idei, Ivan Miskovic și Nikola Djurasovic nu vor continua alături de echipa pregătită de către Andjelko Mandic.

Miskovic a jucat 13 partide pentru Craiova și a avut medii de 10.3 puncte, 7.3 recuperări și 1.1 intercepții cu 1.6 posesii pierdute în 24:42 minute pentru 11.9 la eficiență. El a avut o problemă medicală ce l-a ținut departe de teren mai bine de jumătate de sezon.

Djurasovic a jucat 31 meciuri în echipamentul echipei pregătite de Mandic. El a avut 5.6 puncte și 3.2 recuperări în 17:26 minute pentru 5.9 la eficiență.

9 comentarii la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    inceput bun
    Miscari rationale.Raman insa cu o usoara impresie ca Djurasovic n-a fost intrebuintat corect si ca atare a fost fluctuant,spre deosebire de Habus caruia i s-a dat credit cat cuprinde si a fost mult mai fluctuant(asta ca si comparatie doar,sper sa nu ramana Habus daca intr-adevar avem alte aspiratii).

    cu 10 ani în urmă (20.06.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova cipangel :

    @buzestii
    In ceea ce-l priveste pe Habus te inseli grav. Verifica, te rog, cat au inscris principalii marcatori ai echipelor adverse in meciurile impotriva noastra. Asta pentru ca, Darko are ca sarcina principala apararea la omul cu punctele de la adversar. O sa vezi ca Martinic, Ceskovic, Franklin, Perry, Jovanovic etc, in meciurile cu noi au fost mult sub media lor stagionala. La fel si Miskovic si Djurasovic, sunt luptatori prin definitie (aminteste-ti ultimul sfert din meciul cu Oradea din Polivalenta, cand cei trei au intrat ca niste lei pe teren). In plus, Habus a fost o gura de foc importanta, marcand puncte de la distanta si nu numai. A jucat ultimile meciuri cu dureri groaznice la tendoane. Si a fost jucatorul care, alaturi de Dzambic a avut mai mereu 40 de minute jucate pe meci.

    cu 10 ani în urmă (21.06.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova cipangel :

    Continuare
    Habus si Dambic, pe langa faptul ca sunt cei mai iubiti de fani, au avut si rolul de a strange si tine echipa in teren, dar, mai ales, in afara terenului. Asta e un lucru extrem de important. O suma de valori individuale nu inseamna nimic in fata unei ECHIPE. Ori acesta a fost, cred eu, atuul principal al Craiovei in sezonul trecut. Miskovic, atata timp cat a evoluat la capacitate normala, a fost in primii 3 recuperatori ai campionatului. A avut ghinion cu accidentarea, cu reactia adversa la niste medicamente, ruptura a fost descoperita tarziu, recuperarea a fost foarte lunga, iar cand a revenit nu mai avea masa musculara necesara. Eu cred ca s-a renuntat prea usor la Misko si Djuras. Sper ca Dzambic si Habus sa continue la Craiova pentru ca ei s-au confundat practic cu spiritul "Stiinta", iar fanii au observat asta imediat si i-au tratat ca atare.

    cu 10 ani în urmă (21.06.2013) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    dialog
    Nu,prietene,nu ma insel(sunt un tip extrem de rational si analitic) cum poate nu te inseli nici tu,avem doar moduri diferite de a evalua niste situatii,bazate probabil si pe instrumente de observatie si analiza diferite.Mai mult,din contradictii se naste progresul,asa ca iau act de punctul tau de vedere,am respect pentru el, insa am tot dreptul sa mi-l mentin pe al meu,pe care-l pot sintetiza si astfel:in jocuri de echipa,bine organizate,disciplinate,taticizate,echilibrate,de lupta,s.a.m.d consider ca diferenta o va face cine e capabil sa aduca scanteia.Iar in privinta atasamentului meu,indiferent de cum ii apreciez ca valoare pe baieti(fiindca oriunde si-n orice pe lumea asta exista ierarhii),el ramane constant si egal pentru toti.
    In rest te astept cu mare placere sa mai combatem si sa ne sudam echipa de muschetari de aici pana cand o incepe,odata cu noul sezon,asaltul alora care ne iubesc si care-n virtutea traditiilor,eruditiei si civilizatiei lor ne-au jignit in mod abject in repetate randuri.

    cu 10 ani în urmă (21.06.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova cipangel :

    @Buzestii
    Ai dreptate. Raspund "Prezent" la apelul tau! Pe langa analizele tale rationale (extrem de importante) voi pune si eu un pic de "subiectivitate".

    cu 10 ani în urmă (21.06.2013) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    @cipangel
    Multumesc!Accept cu placere sa-ti asumi rolul de condiment care da savoare la "main dish"(ca sa vaza "prietenii" ca stim si noi sa fim trendy si cosmopoliti...deh,am si eu off-ul asta,ca nu doar tu oi fi oltean plin de temperament,ha!)

    cu 10 ani în urmă (21.06.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    .......
    Sunt ok aceste plecari!
    Argumente:
    Miskovic - 2,03 - o inaltime nok pentru un pivot!....a incercat sa joace si pe 4,nu m-a convins!
    Djurasovic - potential mare,am tot sperat sa''explodeze'' anul asta,n-a facut-o!....trite nu prea i-au intrat,libere a ratat cu duiumul,patrunderi pe 2 pasi nu prea facea!

    In ceea ce-l priveste pe Habus:
    Plusuri:
    -procentaj foarte bun la libere;
    -s-a aparat ok;

    Minusuri:
    - inaltimea - au fost meciuri in care a dat 2-4 pcte. ,pentru ca omul care se apara la el avea cu 8-10 cm mai mult ca el!
    - in momentele cheie (vezi meciul cu Rovinariul - ultima faza,au fost si altele)se pierde,nu gaseste solutiile cele mai bune pentru a ajuta echipa!

    Ca angajament,toti 3 au fost ok, dar ne trebuie ceva mai mult daca vrem sa fim sus!

    cu 10 ani în urmă (21.06.2013) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    @vladut
    Foarte pertinente observatiile.In privinta lui Djuras(mie unul personal mi-a placut cel mai mult din trioul mentionat)vreau sa-ti reamintesc insa ca s-a aparat deasemenea foarte bine,la sacrificiu si mai ales la jucatorii periculosi ai adversarului pe oricare dintre pozitiile 2-3-4.Din pacate,din considerente de ordin tactic i-a fost limitata capacitatea ofensiva pe actiuni individuale,dar si asa cred ca n-ai uitat faza de senzatie pe care a realizat-o parca in meciul cu Giurgiu,deci calitatile necesare le avea...Tinand cont ca acest Kovac pare exact acelasi profil de jucator sper sa posede acel ceva in plus despre care vorbeai in finalul comentariului tau si despre care spusesem si eu anterior.

    cu 10 ani în urmă (23.06.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Stiinta :

    habus
    Nu cred ca se va [prelungi contractul lui Habus ..mi se pare o mutare neinspirata . Se pare ca nu l-a contactat nimeni in vederea prelungirii , iata ce scrie pe Fb lui :But they dont still they didnt contacted me and they already have 5 foreigners...small chances and I am dissapointed!

    cu 10 ani în urmă (26.06.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!