Stiri Acvile

Horia Păun: „Sunt convins că la EuroBasket vom face o figură frumoasă”

Paul Olar

Paul Olar
27.05.2016

Sediul Federației Române de Baschet a găzduit, în dimineața zilei de vineri, o conferință de presă la care au participat, printre alții, Horia Păun și Omer Tetik, Directorul General al Băncii Transilvania. Cei doi au oficializat un parteneriat în valoare de un milion de euro între FRB și Bancă.

Optimist, Horia Păun a declarat că speră ca România să se ridice din toate punctele de vedere la nivel de EuroBasket. 

„EuroBasket 2017 este al doilea eveniment sportiv ca importanță pentru continentul nostru, după fotbal. Este pentru a două oară când FIBA a decis ca această întrecere să fie găzduită de patru țări, după o bună experiență la ediția din 2015. De acum înainte putem să vorbim mai mult despre acest turneu final, important pentru baschetul autohton, pentru Cluj-Napoca, dar mai ales pentru România. Este o întrecere de anvergură, poate cea mai importantă competiție organizată în România după decembrie 1989. Și când spun asta subliniez doar câteva dintre datele ediției trecute, EuroBasket 2015 adunând 720.000 de spectatori în cele patru țări, dar și un impact major în întreagă lume, întrecerea fiind transmisă în direct de 165 de televiziuni. Noi suntem pregătiți, suntem conștienți că mai avem mult de muncă, dar sunt convins că ne vom ridica la înălțime din punct de vedere organizatoric, dar și în plan sportiv, pentru că ne dorim să obținem o performanță notabilă. Sunt convins că la EuroBasket vom face o figură frumoasă. Abia aștept să mergem împreună la Istanbul (n.n. – gazdă fazelor finale ale EuroBasket 2107) și să port tricoul naționalei României la meciuri”, a spus Păun, potrivit frbaschet.ro.

În schimb, Omer Tetik a ținut să precizeze că este important ca baschetul să primească sprijin, în special acum, când se apropie EuroBasket 2017.

„Ne bucurăm că Banca Transilvania devine, prin acest parteneriat, principalul susținător al baschetului românesc. Investind în valorile autohtone, investim în mândria națională, baschetul fiind un sport foarte iubit și practicat în țara noastră de jucători de toate vârstele. Sperăm în rezultate cât mai bune ale echipelor naționale și ale echipelor de club. Banca Transilvania este prieten al baschetului românesc! Avem deja o tradiție la implicarea în baschetul românesc și am ales să extindem parteneriatul cu Federația Română de Baschet. Am fost convins de președintele FRB, Horia Păun, și de echipa sa, și am decis să realizăm un parteneriat solid pentru următorii doi ani”, a spus Tetik, conform sursei amintite anterior.

*Foto: frbaschet.ro

3 comentarii la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Euro
    Ha,ha,ha!Figura frumoasa,da,organizatoric,de asta sunt convins,cu jocul vom fi cel mult sparring-parteneri.Fabuloasa si lovitura financiara,dar o sa se invete minte BT-ul,ca o sa rontaie Horica si marele staff mai ceva decat Bobonete in reclamele la mici si crackersi!

    cu 7 ani în urmă (27.05.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru :

    Meciuri
    Tare imi e ca o sa fie carnagiu la meciuri dar cine stie poate naturalizam ceva

    cu 7 ani în urmă (28.05.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea 3punkte :

    Pregãtesc terenul
    Bancherii pregãtesc terenul pentru U-BT, din timp...Oare dl Pãun stie cine e Adamovic din lotul clujenilor? La gala F4 nu la gãsit pe Troupe din prima...e amuzant. (A inmanat premiul la altcineva)

    cu 7 ani în urmă (28.05.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!