Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ilie Trițoiu: „Nu a fost cu intenție, pur și simplu am uitat de Djapa”

Paul Olar

Paul Olar
01.11.2016

Duelul dintre BC Mureș și BC SCM Timișoara a reprezentat un prilej ca Dalibor Djapa să își rezolve conturile cu fosta echipă. Sârbul a mărturisit, într-un interviu acordat site-ului nostru, că trebuia să primească o restanță salarială din partea timișorenilor la finalul partidei de luni. Spre dezamăgirea baschetbalistului, acesta nu și-a primit banii și s-a plâns de atitudinea conducătorilor bănățeni.

Site-ul nostru a stat de vorbă și cu Ilie Trițoiu, managerul lui BC SCM Timișoara, cel care a dat asigurări că Djapa își va primi restanțele salariale.

Domnule Trițoiu, ce s-a întâmplat cu Dalibor Djapa aseară?

Într-adevăr trebuia să mă întâlnesc cu Djapa să îi dau banii, însă am plecat în grabă de la meci. Nu am mers cu autocarul cu echipa, ci cu mașina mea personală. Pe drum chiar l-am sunat pe Cornel Lungu și i-am spus că voi vira banii lui Djapa într-un cont. Nu am făcut-o cu intenție, pur și simplu am fost nervos din cauza meciului și am uitat. Eu sunt om de cuvânt și respect ceea ce spun.

Vorbim despre o sumă mare?

Nu vorbim despre mulți bani, ci despre o sumă cu care trebuia noi să închidem cu el, și anume 700 de euro. Aveam banii la mine și puteam să îi dau dimineață la antrenament, dar nu am vrut să se interpreteze. Lumea știți că este rea și ar fi interpretat să îi dau eu bani lui Djapa înainte de meci. Și am stabilit împreună că vom vorbi seara. După meci au fost atâtea discuții, cu faze de joc, încât m-am enervat, m-am urcat în mașină și am plecat. Asta a fost toată discuția, nu am făcut-o cu intenție. Pur și simplu am uitat de el și își va primi banii fără nicio problemă, zilele următoare, într-un cont. Puteți să îl sunați să îl întrebați pe Cornel Lungu, pe care l-am rugat să îi transmită lui Djapa că nu a fost cu intenție și că vom rezolva problemele. Îmi va da un cont și vom rezolva totul!

Mai există jucători cu restanțe salariale?

Din echipa ce a fost acum, în ultimul sezon, el este singurul care trebuie să mai primească bani. Nu vorbim însă despre cei de la BC Timișoara, din vara anului trecut. Cei care au fost acum, în retur, în iarnă, și-au primit banii.

*Foto: renasterea.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • SCM Timișoara sorin :

    Tot respectul,Dalibor!
    Djapa nu a uitat ca sezonul trecut a pus umarul la salvarea de la retrogradare a echipei noastre.Tu cum ai uitat,oltene?

    cu 7 ani în urmă (01.11.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    da
    jegul asta nu se dezminte...

    cu 7 ani în urmă (02.11.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!