Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ionuț Georgescu: „Mă bucur că Virgil Stănescu și conducerea clubului Steaua au înțeles solicitarea noastră”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
31.01.2015

Ionuț Georgescu, președintele lui CSU Asesoft Ploiești a vorbit în exclusivitate pentru Total Baschet imediat după ce prahovenii au trecut de Steaua CSM cu scorul de 85-80. Oficialul ploieștean a vorbit despre spectacolul de pe teren dar și despre importanța victorie repurtate de echipa sa. Ionuț Georgescu a vorbit și despre modul în care s-a rezolvat problema suporterilor echipei oaspete. La final, ofcialul s-a declarat mulțumit de modul în care s-a desfășurat acest eveniment:

„Cred că această partidă s-a ridicat la nivelul așteptărilor. A fost un derby în adevăratul sens al cuvântului. Mă bucură foarte mult atât calitatea jocului, spectaculozitatea lui cât și atmosfera din sală care a fost senzațională, astfel mulţumim tuturor suporterilor care au venit la Ploiești. A fost o stare de fair-play și de respect iar atât ploieștenii cât și bucureștenii prezenți s-au bucurat de un spectacol de calitate. A fost un meci, am câștigat în urma experienței dar s-a văzut și la noi oboseală și la ei, faptul că Watson a lipsit din cauza accidentării. Una peste alta, cred că rezultatul este echitabil după cum au decurs ostilităţile și vreau să-i felicit pe jucători și pe antrenori pentru modul în care au pregătit această partidă și pentru că au înțeles necesitatea de a câștiga acest meci pentru a continua lupta pentru locul întâi la finalul sezonului regulat. Felicitări și echipei Steaua. Au arătat calitate și se pare că se conturează o finală cu ei. Mai este mult până acolo dar cred că este una dintre cele mai complexe din Liga Națională și că au potențialul de ajunge să se lupte cu noi la campionat încă din acest prim sezon în care au vizat și ei performanța.

Mă bucur că Virgil Stănescu și conducerea clubului Steaua au înțeles solicitarea noastră referitoare la accesul iubitorilor echipei oaspete respectiv suporterii clubului Steaua. Vreau să spun că toată lumea a intrat la meci, indiferent de localitatea înscrisă în buletin dar această inițiativă cu siguranță ne-a ajutat în a oferi spectatorilor o stare de siguranță și de a evita prezența în sală a unor persoane despre care aveam informații că nu vin nici in mod organizat, nici pentru a vedea meciul de baschet.... Mă bucur că totul s-a terminat cu bine. A fost un spectacol și pe teren și în tribune.”

 

12 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești adryan77 :

    esti praf
    Tu nu sti care e mingea de baschet daca iti pun zece mingi pe teren, rusine sa vorbesti de Stanescu.

    cu 9 ani în urmă (01.02.2015)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Ionut Georgescu este un munte de decenta intr-o mare de indecenta, nu stiu sa fi citit ceva declarat de el care sa insulte pe cineva! De ce il ataci?

      cu 9 ani în urmă (01.02.2015)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu JCN :

    JCN
    Vezi ca omul asta chiar stie ce vorbeste si chiar este o persoana foarte ok. Cat despre baschet nu cred ca esti tu in masura sa ii dai lectii pentru ca e clar ca nu ai nici cea mai mica idee despre el.

    cu 9 ani în urmă (01.02.2015) Raspunde
  • BC Sirius Mureșul Târgu Mureș mmstoica11 :

    @adryan77
    Aditză, întâi adaugă un i la aces "şti", că te faci de râs din primele trei cuvinte. Apoi, reciteşte ce spune Georgescu, poate înţelegi sensul cuvintelor. Nu a vorbit despre Stănescu, ci a explicat că a fost vorba doar de o strategie pentru a-i face să stea acasă pe suporterii Stelei care veneau pentru altceva decât pentru meciul de baschet. Cred că de ei e vorba când spui că din zece mingi puse pe teren nu ştiau care e cea de baschet, recunoscându-le doar pe cele de fotbal. Nb

    cu 9 ani în urmă (01.02.2015) Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești ZZZ :

    Suporterii stelei
    Erau suporteri de fotbal, s-a vazut din modul cum s-au afisat, comportat si de la faptul ca imediat ce au aparut in sala au inceput sa incite publicul la violenta. Daca nu ar fi fost la fel de multi jandarmi cat erau stelisti sigur ar fi fost incidente. Insa asa nu s-au riscat cu atatia ochi si camere pe ei.
    Pe de alta parte au existat si cateva scandari ale ploiestenilor care nu aveau nicio treaba cu baschetul.

    cu 9 ani în urmă (01.02.2015) Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești ZZZ :

    Per total
    Atmosfera senzationala in sala, care a fost plina. Semn ca se poate si la Ploiesti, daca adversarul este unul care trezeste interes. Pacat ca Dinamo nu mai are echipa de pe vremuri ca ar fi fost un campionat de exceptie.

    cu 9 ani în urmă (01.02.2015) Raspunde
  • YMCA alin67 :

    strategie si vorbe frumoase
    Nu stiu ce strategie au avut cei de la Ploiesti,dar ceea ce au incercat sa faca este inadmisibil. Vista a avut dreptate in ceea ce a declarat.Cat despre Georgescu si declaratiile lui echilibrate,este evident ca acesta e rolul lui.Arunca praf in ochii tuturor. De aceea a fost pus in functia pe care o detine,sa fie "catelusul" dragut din "haita" de lupi.El e precum "mafiotul" simpatic care nu impusca pe nimeni,dar ii acopera pe cei care o fac. Altfel, Asesoftul a jucat destul de slab si fara cateva "ciupeli" ale fluierasilor cred ca pierdeau. Admirabil cum a rezistat Steaua,fara Watson,cu Tudor si Dragusin aproape inexistenti,practic in sase oameni.

    cu 9 ani în urmă (01.02.2015)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Uau, imi plac la nebunie oamenii care ii consider pe cei care nu au aceleasi inclinatii sau idei cu ei drept "catei"! Jenant!

      cu 9 ani în urmă (01.02.2015)
    • YMCA alin67:

      inclinatii
      De unde pana unde? Eu sunt intru totul de acord cu "inclinatiile si ideile" lui Gerorgescu,din pacate nu pot fi de acord cu cele ale organizatiei pe care o reprezinta si pe care de fapt le apara si sustine,dincolo de goliciunea vorbelor. La fel ca toti demagogii acestei tari,care una spun si alta gandesc si fac. Nu Georgescu si eleganta sa caracterizeaza Asesoftul,ci Iacobescu si aroganta.

      cu 9 ani în urmă (01.02.2015)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Esti deacord da este catel..... nu mai inteleg nimic..... pana la urma nici nu conteaza!

      cu 9 ani în urmă (01.02.2015)
    Raspunde
  • YMCA alin67 :

    ghilimele
    Chiar ca nu intelegi nimic,dar ai dreptate,nici nu conteaza.

    cu 9 ani în urmă (01.02.2015)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      asa!

      cu 9 ani în urmă (01.02.2015)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!