Stiri

Irak - Mychal Kearse a fost desemnat jucătorul lunii decembrie

Adrian Micinic

Adrian Micinic
02.01.2013

Mychal Kearse, fundașul american care a jucat în prima jumătate a sezonului competițional 2011/12 la CSU Sibiu, a fost desemnat cel mai bun jucător al lunii decembrie în campionatul din Irak.

Component al echipei Al Karkh, fundașul de 1.95 metri a avut medii de 18.9 puncte, 7.5 pase decisive, 2.2 intercepții și 1.0 capace pe meci. Echipa lui Kearse ocupă locul al 4-lea în ierarhia la zi a ligii irakiene, care cuprinde zece echipe.

De notat că în Irak lucrează și Eugen Ilie. Fostul antrenor al lui CS Otopeni o pregătește pe Zakho. Printre jucătorii acestei echipe este și Miljan Medvedj, fost jucător la Elba Timișoara, U Mobitelco Cluj și CS Otopeni. Zakho ocupă locul al 8-lea la ora actuală.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe ludagrizz :

    alt jucator in irak
    Si Alexander Belanovic este coleg cu Eugen Ilie si Meda la Zakho!

    cu 11 ani în urmă (02.01.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!