Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Istoria și forma de moment confirmă: Craiova favorită cu Ciucul

Costin Marinescu

Costin Marinescu
16.11.2012

Sala Sporturilor Craiova
sâmbătă, 17 noiembrie
ora 19:00
  Fișa meciului
 

SCM Craiova pornește ca favorită în confruntarea cu BC Miercurea Ciuc din cadrul etapei a VIII-a a LNBM.

Ambele echipe vin după o rundă în care au pierdut. Gazdele din meciul de sâmbătă au jucat la Tg. Mureș, cu BC Mureș, și au fost învinse, scor 83 – 94. Ciucul a evoluat la Sibiu și au pierdut cu 68 – 77.

Craiova ocupă locul 7 în clasamentul LNBM, cu 5 victorii și 2 înfrângeri. Miercurea Ciuc se află pe 14, cu 7 înfrângeri și o victorie, singurul succes repurtat de ciucani fiind cel cu Dinamo București.

Istoria confruntărilor directe dintre cele două echipe consemnează 6 partide. Craiova a câștigat cinci dintre ele, în timp ce Miercurea Ciuc s-a impus o singură dată, în returul sezonului 2010/11.

Partida va avea loc sâmbătă, 17 noiembrie, ora 19:00, în Sala Sporturilor Craiova. Brigada de arbitraj desemnată la meci este formată din Stoica Ciprian, Epurea Marius și Bedir Sefer, iar comisar va fi Luca Badea.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!