Stiri Cupa României Masculin

Istvan Rusz: „Sunt sigur că oamenii vor veni în număr mare să urmărească atât partidele feminine, cât și cele masculine”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
05.12.2017

Noua sală din Sfântu Gheorghe va fi gazda turneului final al Cupei României atât la masculin, cât și la feminin. Este al doilea an la rând când ACS Sepsi SIC găzduiește Final 8-ul întrecerii fetelor, după ce în stagiunea precedentă l-a ținut la sala Kati Szabo. Campioana a fost singura care a solicitat organizarea turneului în acest an.

Surpriza a fost aducerea Final 8-ului masculin la Sepsi Arena. Nici una din cele 8 formații calificate nu a licitat pentru organizare.

„Decizia Federației Române de Baschet confirmă faptul că în ultimele sezoane am devenit o putere baschetbalistică. Desigur, acest lucru nu ar fi fost posibil fără sprijinul orașului și al județului. Construcția noii arene multifuncționale a făcut posibilă organizarea unor evenimente de asemenea rang precum turneele finale ale Cupei României atât la feminin, cât și la masculin.

Sunt sigur că oamenii din secuime vor fi interesați și vor veni în număr mare să urmărească atât partidele feminine, cât și cele masculine. Și posibilitatea de a-l urmări în acțiune pe componentul U-BT Cluj, Nandor Kuti, pe parchetul unei săli din județul nostru va fi o plăcere deosebită.

Simțim că federația recunoaște valoarea muncii depuse aici prin faptul că am primit organizarea turneului final pentru al doilea an consecutiv”, a declarat Istvan Rusz, managerul sportiv de la ACS Sepsi SIC, pentru site-ul clubului.

Final 8-ul masculin se va disputa în perioada 10-13 februarie, iar cel feminin este programat pentru 23-25 februarie.

*foto: Crow Security

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSU ACS Rookies Oradea laca1968 :

    ????
    Cred ca te inseli d Rusz. Cu banii cu care organizezi turneul masculin mai bine aduceai un pivot ca lumea la echipa.

    cu 6 ani în urmă (05.12.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!