Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Iulian Corneanu: "Este un meci care trebuie tratat cu seriozitate"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
18.12.2013


Corneanu

BCM U Piteşti are mari şanse să termine turul Ligii Naţionale de Baschet masculin cu un bilanţ pozitiv. În cadrul rundei a 13-a, echipa antrenată de Hristu Şapera va întâlni în deplasare pe CS Concordia Chiajna.

Într-un interviu acordat Total Baschet, Iulian Corneanu a vorbit despre partida cu penultima clasată, cât şi despre evoluţia echipei din turul campionatului.

Iulian, cum vezi meciul de la Chiajna?

Meciul îl văd ca pe oricare altul de până acum sau de acum înainte. Este un meci care trebuie tratat cu seriozitate şi în care trebuie să facem ce avem de făcut şi să dăm totul individual şi ca echipă, pentru a câştiga.

Care sunt aşteptările tale?

Victoria, deşi ştiu că o să avem de luptat pentru ea. Aştept să ne facem jocul şi să ne luptăm toate cele 40 de minute.

Ce părere ai despre echipa ilfoveană?

Chiajna este o echipă care deşi are doar doi străini, are câţiva români buni şi o este o formaţie care se luptă, o echipă care nu se va da bătută. Este o echipă in continuă creştere.

Cum ai rezuma acest tur de campionat?

A fost o primă parte de sezon bună, se putea şi mai bună dacă eram puţin mai atenţi. Înafară de 3 jucători de anul trecut, suntem o echipă nouă, o echipa tânără şi eu zic că am reuşit să ne unim. Acum deja ne ştim mult mai bine şi suntem mult mai închegaţi ca echipă. Eu zic că am căpătat experienţă iar în retur cu mai multă atenţie şi determinare putem să facem o figură frumoasă per total.

Întâlnirea de la Chiajna va avea loc joi, cu începere de la ora 18:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!