Stiri

Ivan Ivanovic: "Vom încerca să facem încă un pas înainte în EuroChallenge"

Adrian Micinic

Adrian Micinic
04.11.2012

Ivan Ivanovic, cel mai bun jucător al etapei a 6-a în opinia TotalBaschet, a vorbit pentru cititorii site-ului nostru pe marginea succesului din ultima etapă. Aflat la startul grupelor primei faze din FIBA EuroChallenge, jucătorul muntenegrean a explicat că Mediașul se află într-o grupă dificilă, dar că ardelenii vor încerca să mai facă un pas în această competiție.

Ce părere ai despre meciul cu U Mobitelco Cluj?

Meciul a fost greu, am întâlnit o echipă foarte bună. Am avut mari probleme să spargem, dar până la urmă am reușit. Micile detalii au stabilit învingătoarea. Poate și faptul că am avut o rotație mai lungă.

Mediaș are 6-1 la general în acest sezon și ocupă primul loc în clasament înaintea startului în EuroChallenge. Ești mulțumit de acest lucru?

Abordăm fiecare meci în parte. Până acum suntem mulțumiți de modul în care decurs lucrurile. Am avut un început bun de sezon.

Sunteți pregătiți pentru două meciuri pe săptămână cu adversari de calibru?

Suntem coordonați foarte bine. De asemenea, cred că suntem pregătiți din punct de vedere fizic pentru două meciuri pe săptămână.

Ce așteptări ai de la aventura europeană în condițiile în care jucați într-o grupă foarte puternică, cu Dijon, Tartu și Khimik?

A fost un rezultat extraordinar faptul că ne-am calificat în grupe, dar acum vom încerca să mai facem un pas înainte. Avem o grupă grea, dar vor face tot ce depinde de noi. Rezultatul îl vom descoperi mai târziu.

Ce părere ai despre primul adversar, Dijon? Care sunt armele lor principale?

Dijon este o echipă cu un potențial foarte bun din punct de vedere fizic. Nu excelează din punct de vedere tehnic, dar sunt puternici și atletici. Vom încerca să găsim punctele lor slabe și să le folosim spre avantajul nostru.

Foto: Radu Roșca (staychill.net) 

2 comentarii la aceasta stire:
  • Maria :

    Cupe europene
    Indiferent de ce va fi, publicul din Medias este alaturi de voi. Bafta !

    cu 11 ani în urmă (05.11.2012) Raspunde
  • secu :

    ROTATIE
    pana si Ivan vb. de rotatie,sper ca tenter sa fie inspirat si mai ales sa aibe curaj si incredere in TOTI jucatorii,urmeaza 2 luni foarte grele ,cu meciuri din 3 in 3 zile,chiar si fara pauza de iarna ,cand sunt meciurile din C. R .

    cu 11 ani în urmă (05.11.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!