Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ivan Ivanovic a semnat cu BC Mureș

Adrian Micinic

Adrian Micinic
28.06.2013

Ivan Ivanovic (33 ani, 2.06 metri, extremă-pivot) este noua achiziție a lui BC Mureș. Sportivul muntenegrean sosește de la Gaz Metan Mediaș. 

În sezonul competițional 2012/13, Ivanovic a avut medii de 12.7 puncte, 4.1 recuperări, 1.9 pase decisive, 0.9 intercepții și 0.5 capacve în 38 meciuri jucate. De asemenea, a avut medii de 9.3 puncte, 5.0 recuperări și 2.7 pase decisive în 14 meciuri la nivel de EuroChallenge.

De notat că Ivan a petrecut ultimii trei ani la Mediaș, în primul eșalon baschetbalistic al României. El s-a oprit de fiecare dată în semifinalele campionatului, însă a cucerit Cupa României de două ori. Ivanovic a bifat 115 prezențe în primul eșalon baschetbalistic al României având medii pe carieră de 13.1 puncte, 5.4 recuperări, 2.0 pase decisive, 1.0 intercepții și 2.7 posesii pierdute. El are procentaje de 57% la aruncările de două puncte, 33% la trei puncte, respectiv 78% la linia de pedeapsă în 24:35 minute pentru 13.6 la eficiență.

Ivanovic este al doilea jucător muntenegrean legitimat la BC Mureș în această vară, după Goran Martinic. De asemenea, este al 2-lea jucător transferat de BC Mureș de la Mediaș în această vară. Celălalt este Aleksandar Mladenovic.

Actualmente, BC Mureș are cinci jucători străini sub contract. Aceștia sunt Andrija Ciric și Vaidotas Peciukas din sezonul precedent, respectiv Goran Martinic, Aleksandar Mladenovic și Ivan Ivanovic, transferați în această vară.

Foto: Andor Marton 

5 comentarii la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș zoli4ever :

    Nice move BCM
    Vad ca se pregatesc serios muresenii... O miscare senzationala. Paltinisanu, Mladenovici, Ivanovici... Cam suntem acoperiti pe 5.

    Succes in continuare, si asteptam si jucatori romani de valoare. Am incredere in conducere si in privinta asta. Pana acum nu ne-au lasat motive de indoiala... Hai BCM!

    cu 10 ani în urmă (28.06.2013) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș mickeymouse :

    de valoare?
    ce jucatori romani de valoare??? Inafara de Burlacu si poate Titus jucatorii romani sunt sub orice critica. Daca as fi in locul lor mi-as lua 8 straini si i-as rota in functie de adversar. si cand ma gandesc ce sume iau unii doar pentru ca au buletin de RO.

    cu 10 ani în urmă (28.06.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    tripleta
    Spuneam de o tripleta Mladenovici-Ivanovici-Mandache, urmeaza Mandache? si era sa uit, Capusan

    cu 10 ani în urmă (28.06.2013) Raspunde
  • Crunkgirlish :

    @tme:
    pf Un Mandache ar fi excelent!

    cu 10 ani în urmă (28.06.2013) Raspunde
  • cluj-n :

    1+2
    inca un strain si doi romani ,eu am zis mandache si gutoaia , unul s-a dus la asesoft , mandache a jucat f. bine in eurochallenge,iar in meciurile din semifinala cu mures a fost cam singurul care a jucat in toate cele trei meciuri.

    cu 10 ani în urmă (28.06.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!