Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ivan Kuburovic, noua achiziție a Clujului

Adrian Micinic

Adrian Micinic
14.07.2013

 

Ivan Kuburovic este noul jucător al echipei U Mobitelco Cluj-Napoca, informează site-ul oficial al ardelenilor. Înalt de 2.03 metri el evoluează ca extremă.

În vârstă de 32 ani, se înscrie în categoria jucătorilor cu experiență, cum de altfel sunt toți străinii legitimați în această vară la U Mobitelco Cluj. Kuburovic este al doilea străin aflat la debut în Liga Națională.

Ultima dată, Ivan a jucat în Elveția, la SAV Vacallo, unde a bifat 12 prezențe și a avu medii de 17.5 puncte, 7.1 recuperări și 2.8 pase decisive pentru 18.9 la eficiență. De-a lungul carierei a mai jucat pentru Beopetrol Belgrad, BC Niksic, Sloboda Uzice si Zdravlje Leskovac, Poplak, Igokea, (Cherasky Monkeys, Kavala și Elizur Ashkelon.

Kuburovic este al 5-lea străin din lotul Clujului, alături de Branko Cuic, Darius Hargrove, Boris Lalovic și Miljan Medvedj.

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe fuzzywuzzy :

    Old boys team
    Se pare ca "U" isi face echipa de perspectiva pentru old boys. Avand in vedere antrenorul care isi face debutul pe banca pe post de principal buna logica. Problema are sa fie, daca cu banca scurta si un prim 5 cu medie de varsta de 33-34 ani are sa faca fata pana in playoff inclusiv.

    cu 10 ani în urmă (14.07.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca highflyer :

    @hell
    nu zici nimic? nici de sparks?

    cu 10 ani în urmă (15.07.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @highflyer
    Si cam ce ar trebui sa spun? sau ii musai musai?

    cu 10 ani în urmă (16.07.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!