Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ivan Stefanovic: "A fost foarte greu să privesc Pitești ca pe un adversar"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
09.10.2012

Ivan Stefanovic, eroul lui CSM Oradea din prima etapă a sezonului regulat în Liga Națională de baschet masculin - ediția 2012/13, a vorbit despre succesul repurtat în fața lui BCM U Pitești. El a precizat că i-a fost extrem de greu să joace împotriva fostei sale echipe, alături de care a petrecut ultimii patru ani.

Ce părere ai despre meciul cu Piteștiul?

Primul meci al sezonului este întotdeauna foarte greu. Mai ales atunci când ești obligat să câștigi. Cred că din cauza presiunii nu am avut posibilitatea să arătăm un joc calitiv, în special pe faza ofensivă. Dar, în același timp, Pitești este o echipă foarte bună.

Ești mulțumit cu nivelul de apărare al echipei în această partidă?

Pitești consider că este o echipă ofensivă pe care am ținut-o sub 70 de puncte. Ceea ce e foarte bine. Desigur, întotdeauna există loc de mai bine. Sunt convins că putem să prestăm și mai bine.

Crezi că i-ați surprins pe piteșteni prin faptul că mingea a ajuns la tine în loc să ajungă la Lupusavei sau Pesic la ultima posesie?

În primul rând vreau să spun că nu acesta a fost planul. Însă am ajuns în situația în care mingea a ajuns la mine. Mă bucur foarte mult că Pesic m-a văzut singur și astfel am primit mingea. Restul e istorie.

Cum a fost să joci împotriva lui BCM U Pitești, fosta ta echipă?

Am format multe relații de prietenie la Pitești. Astfel, îmi e foarte greu să privesc această echipă ca pe un adversar. Mi-a fost foarte greu în acest meci, însă așa e viața de jucător profesionist.

Cum te simți la CSM Oradea? Îți place stilul de joc al echipei?

Pot doar să spun că este mult mai bine decât mi-am imaginat că va fi. Orașul, fanii, modul de organizare al clubului, totul e excelent.

Ce părere ai despre atmosfera de la meciul cu Piteștiul? Ce părere ai despre public?

Fanii lui CSM Oradea sunt printre cei mai entuziaști din țară. Sunt sigur că vor fi al 6-lea nostru jucători în fiecare meci.

Sursă: www.csm-oradea.ro
Foto: Anca Cheregi 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!