Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ivan Stefanovic: "Am mai avut 100% la trei puncte, dar 5/5 nu am mai avut de mult!"

Adrian Micinic

Adrian Micinic
02.12.2012

Ivan Stefanovic, cel mai eficient jucător al lui CSM Oradea în victoria de la Constanța, a vorbit despre meciul cu Farul, reușitele sale de la distanță, respectiv situația echipei după zece etape de campionat.

Ce părere ai despre meciul de la Constanța ținând cont și de nivelul adversarului?

Toate meciurile le abordăm cu seriozitate. La prima vedere Pare că a fost o victorie foarte ușoară pentru noi, însă eu cred că această echipă a Constanței nu este una rea.

Ai avut o seară excelentă la finalizare, dovadă fiind linia statistică la trei puncte (5/5). Ce părere ai, cum te simți după această reușită? Îți amintești când ai avut ultima dată 5/5 la aruncările din spatele semicercului?

În sfârșit am avut o contribuție în ofensivă. Până la acest meci am fost concentrat mai mult pe sarcinile defensive. Mă simt bine să marchez din când în când mai multe puncte decât de obicei. Am mai avut meciuri cu procentaj de 100% la trei puncte, însă 5/5 nu am mai avut de mult timp.

Este a 5-a victorie consecutiv și Oradea are 9-1 la general. Ce părere ai despre sezonul CSM-ul până în prezent?

Sezonul a început foarte bine pentru noi. Deocamdată toată lumea e satisfăcută de parcursul nostru. Sper că vom continua în acest mod.

Urmează BC Mureș. Ați jucat cu ei la turneul de cupă, când i-ați bătut. Cât de mult s-au schimbat lucrurile și cele două echipe de la acel joc?

BC Mureș este o echipă foarte bună, va fi un adversar de calibru. Cu siguranță ambele formații se află într-o formă sportivă mult mai bună acum decât la confruntarea precedentă, când ne-am întâlnit în cupă. Mă aștept la un meci bun pentru public și sper că vom învinge.

Decembrie este o lună grea pentru CSM Oradea, cu meciuri împotriva lui BC Mureș, CSM București, Energia Rovinari, U Mobitelco Cluj și SCM U Craiova. Toți sunt adverdari cu speranțe de calificare în playoff. Ce așteptări ai de la această serie de meciuri?

Ne așteaptă o perioadă foarte dificilă, dar suntem obligați să demonstrăm că suntem o echipă bună și că rezultatele de până acum nu vor fi în zadar. Știm cum ne pregătim, antrenamentele sunt foarte bune și nu văd un motiv pentru care să nu trecem cu bine peste această perioadă.

www.csm-oradea.ro
Foto: Viorel Carțiș 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!