Stiri

Jason Terry a devenit al treilea jucător din istoria NBA care ajunge la 2.000 de coșuri de la 3 puncte

Eduard Nicolae Popa

Eduard Nicolae Popa
25.12.2014

Houston Rockets a învins cu 110-95, James Harden a reușit 44 de puncte, 7 pase decisive și 5 intercepții, Dwight Howard a reușit încă un double-double (16 puncte, 13 recuperări), iar Corey Brewer și-a făcut debutul pentru Rockets cu 12 puncte, 4 pase decisive și 5 intercepții.  

Însă cel care a făcut istorie în partida câștigată de Houston a fost veteranul Jason Terry.

În sfertul 4 al meciului dintre cele două rivale din Conferința de Vest, cel poreclit ”The Jet” a lansat o aruncare de la 3 puncte care și-a găsit ținta, devenind astfel cel de-al treilea jucător din istoria NBA cu 2.000 de coșuri de 3 pct marcate în carieră. El se află numai în urma lui Ray Allen (2.973 coșuri de 3 pct marcate) și Reggie Miller (2.560) pe lista marcatorilor all-time din NBA de la distanță.

Jason Terry a debutat în NBA în 1999. Deși a avut o carieră prestigioasă, el nu a fost niciodată selectat într-un meci de All-Star Game. The Jet a fost votat rezerva anului (Sixth Man of the Year) în 2009 și a ieșit campion NBA cu Dallas Mavericks în 2011.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!