Stiri Cupa României Masculin

Joc bun făcut de Goran Gajovic la Sibiu

Paul Olar

Paul Olar
23.09.2015

BC Mureș a debutat cu dreptul în noua stagiune. Gruparea pregătită de Audrius Prakuraitis a învins marți seara pe CSU Atlassib Sibiu. Disputată la Sala Transilvania, confruntarea s-a încheiat la scorul de 82-73.

Deși Cupa Românie oferă spațiu de desfășurare tot mai larg jucătorilor români, tot un străin a reprezentat principala gură de foc a formației învingătoare. Mai exact, Goran Gajovic a totalizat 19 puncte, alături de 8 recuperări și o pasă decisivă.

Sportivul ex-iugoslav a evoluat timp de 23:56 de minute, totalizând 5/8 din interiorul semicercului, 2/4 de la mare distanță și 3/3 de la nivelul liniei de pedeapsă. Totodată, Gajovic a recuperat șapte mingi de sub panoul adeversarilor, terminând duelul cu un indice al eficienței de 23.

Goran a fost cel mai eficient om al trupei lui Audrius Prakuraitis. Totodată, prestații bune au reușit și Laszlo Polyak sau Willie Kemp.

*Foto: Radu Roșca/sportpictures.eu
  

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!