Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

John Florveus, noul pivot al Timbei Timișoara

Adrian Micinic

Adrian Micinic
29.07.2013

 

Timba Timișoara a oficializat legitimarea pivotului american John Florveus, informează druckeria.ro. El măsoară 2.10 metri și se află la prima experiență în Europa.

În vârstă de 22 ani, Florveus a jucat în ultimii doi ani la Georgia Bulldogs, în NCAA. El a avut următoarea linie statistică în această ligă:

Originar din Brooklyn, Florveus s-a născut pe 10 octombrie 1990, fiind stabilit în Miami. El a jucat baschet la nivel de liceu pentru Dunbar High School. De asemenea, a jucat și pentru Hillsborough Community College.

Florveus este al 5-lea străin din lotul echipei pregătite de către Bogdan Murărescu. Ceilalți sunt tot nord-americani. E vorba despre Denham Brown, David Lawrence, Kevin Bridgewaters și Rickey Young. Conform eurobasket.com, grecul Andreas Psaropoulos este în lotul Timbei pentru noul sezon, însă conform surselor Totalbaschet el nu a semnat până la această oră cu urșii, chiar dacă între cele două părți a existat un contact.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!