Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jonte Flowers și Marius Runkauskas, din nou letali în fața lui BC Timișoara

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
18.04.2015

Campioana en-titre, CSU Asesoft Ploiești a obținut biletele pentru semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin după ce a trecut în 4 meciuri de BC Timișora, ultimele două fiind câștigate chiar pe Bega. În ultimul meci, formația ploieșteană s-a impus cu scorul de 80-72 iar Jonte Flowers și Marius Runkauskas au fost din nou principalii artizani, la fel ca și în meciul 3. După acest succes, CSU Asesoft Ploiești va da piept în penultimul act al campionatului de Energia Târgu-Jiu.

Jonte Flowers a fost din nou cel mai eficient jucător al partidei, terminând în același în double-double. Americanul a acumulat 16 puncte, 11 recuperări, 5 pase decisive, 2 intercepții, un capac și o mingi pierdută. Flowers a marcat 4/6 de la 2 puncte, 1/3 de la 3 puncte și 5/6 de la linia de libere pentru un indice al eficienței de 29 de unități.

Marius Runkauskas a fost din nou cel mai bun marcator al partidei, cu 23 de puncte de această dată. Pe lângă acestea, lituanianul a mai înregistrat 2 recuperări, 4 pase decisive, 2 intercepții și 4 posesii pierdute. Punctele fundașului au venit în urma a 2/4 de la 2 puncte, 5/9 de la 3 puncte și 4/6 de la linia de libere. Index-ul de eficiență al lui Marius Runkauskas a urcat la 19 unități.

Stefan Pot a făcut și el o partidă foarte bună. Tânărul jucător sârb a totalizat 15 puncte, 2 recuperări, 2 pase decisive și 2 intercepții. Cu 4/5 de la 2 puncte, 1/1 de la 3 puncte și 4/5 de la linia de libere, Stefan Pot a acumulat și el un indice al eficienței de 19 unități.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!