Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jordan Williams este noul jucător al lui CSU Sibiu

David Istrate

David Istrate
08.02.2018

jordan williams csu sibiu

Conform site-ului Federației Române de Baschet, fostul jucător al lui New Jersey Nets, Jordan Williams a fost legitimat de către CSU Sibiu. Prin urmare, ar putea debuta peste 3 zile pentru clubul sibian în meciul cu BC SCM Timișoara din Final Eight-ul Cupei României. 

După cum a anunțat site-ul nostru înca din 19 ianuarie, Jordan Williams a participat la antrenamentele lui CSU Sibiu din ultima perioadă și a făcut deplasările împreună cu echipa. Cu toate acestea, Dan Fleșeriu declara dupa victoria cu BCM U Pitești din 27 ianuarie că nimic nu este concret în legătură cu transferul baschetbalistului american.

„Williams deocamdată este aici doar ca să se antreneze cu noi. Nu este vorba încă de un transfer, până în momentul în care eu voi considera sută la sută că este pregătit și este ca și valoare cel puțin peste unii dintre jucătorii pe care îi avem deja. Nu are rost să încărcăm echipa și să creăm concurență acolo unde nu este cazul. El se antrenează foarte bine, băieții răspund foarte bine la prezența lui aici, și să sperăm că până la sfârșitul lui februarie vom putea să ne hotărâm dacă îl ținem sau nu. Dar nu cred că va juca mult mai repede de atât.” 

Deși antrenorul lui CSU Sibiu nu îl vedea pe Williams în lotul echipei până la sfârșitul lunii februarie, acesta apare pe pagina destinată clubului sibian de pe frbaschet.ro.

Jucătorul de 27 de ani s-a remarcat pentru universitatea din Maryland și astfel a fost draftat în NBA cu opțiunea a 36-a din runda a doua. Williams a jucat 43 de partide pentru New Jersey Nets și a strâns în medie 4.6 puncte și 3.6 recuperări. După sezonul 2011-2012, el a fost transferat la Atlanta Hawks unde însă nu a jucat deloc. Williams a trecut oceanul și a semnat cu Bilbao Basket, dar nici pentru această echipă nu a jucat vreun minut. Prin urmare, baschetbalistul de 2.08 metri nu a mai jucat baschet profesionist de patru ani și a dispărut aproape complet din spațiul public.

Rămâne să vedem cum se va descurca Jordan Williams după această pauză îndelungată. El are șansa să debuteze în turneul final al Cupei României, acolo unde CSU Sibiu o întâlnește pe BC SCM Timișoara. Duelul va avea loc duminică 11 februarie de la ora 17:15 și este transmis în direct pe Digisport 4.

*foto: Adrian Bugariu

5 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gratian cormos :

    condamnat in SUA pentru rapire
    mama, ce achizitie - jucator comdamnat pentru rapire in Stalele Unite: https://www.washingtonpost.com/news/dc-sports-bog/wp/2017/01/03/former-terps-star-nba-draft-pick-jordan-williams-charged-in-kidnapping-case/?utm_term=.22ccb752bc12

    cu 6 ani în urmă (08.02.2018)
    • BC CSU Sibiu Hermannstadt:

      Buna dimineata primavara !
      Te-ai trezit si tu !

      cu 6 ani în urmă (08.02.2018)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Domnu' Cormoș
    Citiți domnule cum trebuie, iar dacă nu puteți rugați pe cineva să vă povestească... A fost reținut, nu a fost condamnat, omul a pledat nevinovat, vedem până la urmă poate e vinovat, poate nu... La fel cum sunt convins ca dacă a fost legitimat poate juca baschet fără probleme la nivelul campionatului nostru.

    cu 6 ani în urmă (08.02.2018) Raspunde
  • tzontzolino :

    Barnette
    Si Barnette gasisem o informatie dupa ce plecase de la Cluj ca a fost prins beat la volan prin state. Pana nu e condamnat nu prea ai ce sa i reprosezi unui om. Totusi avea bani, juca la nivel bun, de ce s-ar fi tinut de rapiri si alte minuni...

    cu 6 ani în urmă (09.02.2018) Raspunde
  • BC CSU Sibiu BONO :

    Tuturor haterilor...
    ...sa vedeti voi ce de mingi sub panou o sa va "rapeasca" baiatul acesta!

    cu 6 ani în urmă (09.02.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!