Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Jose Araujo și-a prelungit contractul cu ICIM Arad

Radu Bărăian

Radu Bărăian
09.05.2014

Clubul Univ. Goldiș ICIM Arad a anunțat prin intermediul site-ului oficial faptul că, tehnicianul portguhez, Jose Araujo, va fi la cârma formației galben-albastre și în sezonul competițional 2014-2015, după ce în sezonul recent încheiat a cucerit Cupa României și medalia de argint în Liga Națională.  

„Am decis să rămân, în primul rând pentru că am început ceva şi vreau să continui. A fost un an bun, un sezon cu rezultate bune şi vreau să mai rămân o ediţie de campionat. O aventură frumoasă. De asemenea rămân şi pentru Marcel Urban, un manager cu care am o relaţie foarte bună, şi un om care şi-a pus toată încrederea în mine şi care mi-a dat şansa de a antrena în afara Portugaliei. Îmi place să lucrez aici. Ne aşteaptă o vară lungă, lucrăm deja, adunăm informaţii despre jucătoare, dar trebuie să aflăm bugetul pentru a putea începe tratative”, a declarat Araujo, fiind citat de baschetarad.ro.

Sosit la Arad în vara anului trecut, antrenorul portughez a cucerit alături de baschetbalistele de la ICIM Arad trofeul Cupei României, după 67-61 cu Sepsi SIC Sfântu Gheorghe în ultimul act al competiției. De cealaltă parte, în Liga Națională, Araujo și-a condus echipa în finala mare, acolo unde, însă, Aradul a pierdut cu 1-3 la general seria cu CSM Târgoviște. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!