Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jukka Toijala: „Ofensiva noastră va fi mai bună după ce ne legăm un pic”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
12.03.2017

Steaua CSM EximBank a pierdut încleștare de pe terenul lui CSM CSU Oradea cu scorul de 80-72. Formația militară a fost surprinsă de precizia aruncărilor de la distanță a bihorenilor. Jukka Toijala, antrenorul Stelei, a spus la conferința de presă că acest aspect a făcut diferența, mai ales că adversarii au marcat de 3 puncte în momente cruciale ale partide. Tehnicianul finlandez consideră că echipa sa va arată mai bine, în special din punct de vedere ofensiv, imediat după integrarea lui Curry:

„A fost un meci greu, în special în repriza secundă. Oradea a schimbat ritmul și intensitatea din faza de apărare. Ne-a scos din acțiunile prestabilite. În plus, noi am făcut câteva erori defensive. Totuși, să credităm Oradea pentru acele coșuri de la mare distanță, deoarece și-au creat un avantaj important cu acel procentaj excelent la trei puncte. De altfel, adversarii noștri au marcat în fiecare moment crucial al partidei cu o astfel de aruncare.

Noi am început un nou ciclu, mă refer la staff-ul tehnic. De asemenea, avem un jucător nou, care s-a antrenat prima dată cu echipa în ziua înaintea venirii la Oradea. Practic el, Morris Curry, nu îi cunoaște pe jucători și joacă la poziția 1. Prin urmare consider că ofensiva noastră va fi mai bună după ce ne legăm un pic. Pe de altă parte m-a dezamăgit apărarea noastră, deoarece este un aspect căruia i-am acordat atenție de la venirea mea.

Am venit la Oradea să câștigăm, dar nu am reușit acest lucru. Este o ligă redutabilă, cu mulți jucători străini de valoare, cu români experimentați. Campionatul din România a evoluat foarte mult.”

foto: Cătălin Soare/ cronosmedia.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!