Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jukka Toijala: "Sunt mulţumit că am văzut nişte rezultate"

Eduard Popa

Eduard Popa
16.03.2017

jukka_toijala

Steaua CSM Eximbank a reuşit o victorie clară în faţa celor de la BC SCM Timişoara, scor 95-67, în etapa a patra din Top 6 LNBM.

Antrenorul Stelei, Jukka Toijala, a lăudat faptul că echipa sa a început să joace foarte bine ambele faze ale meciului. Finlandezul a avut însă un cuvânt special de laudă pentru modul în care echipa sa s-a prezentat pe faza ofensivă:

"Cred că astăzi am jucat ambele faze destul de bine. Am încercat să simplificăm lucrurile și cred că ofensiva noastră a fost mai bună astăzi, față de precedentele partide. Timișoara nu a avut aceeași energie, poate și din cauza faptului că a jucat duminică, împotriva Clujului, și  este normal să apară oboseala. Sper că am înțeles că trebuie să jucăm faza defensivă bine pentru a câștiga meciuri. Uneori, ofensiva te ajută mai mult și marchezi așa cum am făcut noi astăzi – am punctat bine din afara semicercului (n.r. 14 triple, 58% procentaj de la 3 puncte) – dar, categoric, trebuie să facem mereu joc defensiv bun. Pentru că am pus accent în mod special pe detaliile de la finalizare, trebuie să spun că sunt mulțumit de faptul că am văzut niște rezultate astăzi."

, a spus antrenorul stelist pentru site-ul oficial al clubului roş-albastru.

Steaua a reuşit astfel a doua victorie în Top 6 şi a 14 a în total în sezonul regulat LNBM şi se află în acest moment pe locul 2 în clasament. Următorul meci va fi chiar împotriva liderului Ligii Naţionale, U BT Cluj-Napoca.

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!