Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jukka Toijala: „Va mai dura până îmi voi implementa strategia”

Eduard Popa

Eduard Popa
06.03.2017

toijala

Debut cu stângul pentru Jukka Toijala pe banca tehnică a celor de la Steaua CSM Eximbank Bucureşti. Roş-albaştrii au pierdut pe terenul celor de la BCM U Piteşti, scor 72-67, în prima partidă disputată în faza a doua a sezonului regulat LNBM.

Cu toate acestea, Toijala a lăudat efortul echipei sale în defensivă:

Vreau sa spun că în ciuda efortului nu am jucat cum am vrut. Echipa de pe teren propriu a jucat foarte agresiv şi am pierdut controlul meciului. Ofensiva nu a mers cum am vrut noi, defensiv am depus un efort mare, dar mingile nu au mers cum am vrut noi în defensivă. Am avut doar patru zile de antrenament la dispoziţie. Am încercat să schimbăm puţin strategia în apărare, câteva detalii, băieţii au prins ideea în antrenamente, dar mai durează până putem implementa noua strategie în meciuri. Au fost multe greseli pe care le-am făcut, ştiu că o să corectăm o parte dintre ele şi o să jucam mult mai bine meciul următor.”

Următorul meci al Stelei va fi pe teren propriu, în compania celor de la CSU Sibiu.  

*foto: itlalehti.fi

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!