Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kamren Belin este oficial jucătorul lui SCM U Craiova

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
22.06.2014

SCM U Craiova a efectuat prima mutare în această perioadă de pauză. Craiovenii și-au asigurat serviciile sportivului american Kamren Belin. Agenția care se ocupă de drepturile lui Belin a făcut oficială mutarea jucătorului american în România.

Kamren Belin a semnat primul să contract în baschetul profesionist. Jucătorul născut în anul 1992 la Atlanta, a evoluat până acum în campionatul național universitar din Statele Unite ale Americii, pentru Youngstown State Penguins.

Belin măsoară 2.01 metri, cântărește 102 kilograme și evoluează pe poziţia 3, cea de extremă mică. Sezonul 2013/14 a fost unul destul de bun pentru noul jucător al Craiovei, el jucând 34 de partide în care a strâns 11.3 puncte, 4.5 puncte și 1.5 pase decisive. În primul său sezon în NCAA, Belin a avut medii pe meci de 11.1 puncte, 5.4 recuperări și 1.5 pase decisive.

Acest transfer reprezintă a doua noutate din tabăra lui SCM U Craiova pregătită pentru noul sezon, după ce la cârma echipei a fost readus Andelko Mandic.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    Cartierul "Chinezesc"
    Bine ca s-a apucat Olguta de constructia cartierului chinezesc, deoarece se vede ca am inceput sa importam mana de lucru ieftina numai buna pentru lucrarile ce se vor realiza pentru constructia CARTIERULUI CHINEZESC din Craiova. Ca la sportul numit baschet o sa ne convinga repede de "calitatile" sale....

    cu 9 ani în urmă (23.06.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!