Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kris Richard, faza meciului CSM Steaua – CSM CSU Oradea

Eduard Popa

Eduard Popa
25.03.2018

kris richard csm csu oradea dunk baciu

CSM CSU Oradea a pierdut în deplasare, în fața celor de la CSM Steaua Eximbank, scor 85-80, în ultima etapă a primei faze din sezonul regulat LNBM.

Vedeta bihorenilor a fost Kris Richard. Americanul a reușit un dunk spectaculos în sfertul patru, cu 9:43 rămas de jucat din meci. După un pick & roll cu Sean Denison, Richard a profitat de faptul că Zekovic și Flowers nu s-au înțeles între ei și a explodat spre inel, în ciuda opoziției pivotului Cătălin Baciu, care în ciuda celor 2m14 ai săi nu a reușit să îl oprească pe jucătorul bihorenilor.

Richard a reușit 24 de puncte, cu 5 recuperări și 3 pase decisive contra Stelei, cu 6/7 de la 2 puncte și 2/4 de la 3 puncte. În acest sezon, americanul sosit la începutul anului a adunat medii de 12,8 puncte, 3,4 recuperări și 2,9 pase decisive pe întâlnire.

După această înfrângere, CSM CSU Oradea a ajuns la 15 victorii și 7 înfrângeri. Primul meci al bihorenilor în top 6 va fi în deplasare, împotriva lui BC SCM Timișoara.

*foto: Roby Boroș

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe titel :

    fault
    cred ca nu era exagerat daca se acorda siun fault la faza asta... in reluarea din spatele panoului sevede destul de clar cum Baciu il impinge in aer pe adversar

    cu 6 ani în urmă (25.03.2018)
    • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu:

      Da
      Fault clar.

      cu 6 ani în urmă (25.03.2018)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe victor73 :

    csm
    si cite alte faze nu au fost acordate pt Oradea, arbitraj dubios din nou...

    cu 6 ani în urmă (26.03.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!