Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Krys Faber: “Meciul următor va fi o altă oportunitate pentru noi de a demonstra ce putem juca”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
19.12.2014

Faber

BCM U Piteşti, ocupanta poziţiei a treia a clasamentului, va termina turul de campionat cu două jocuri în deplasare. Primul este programat vineri seară, cu începere de la ora 18:00, la Sibiu, împotriva celor de la CSU.

Krys Faber, baschetbalistul american al formaţiei argeşene, a prefaţat meciul pentru site-ul oficial al grupării din Trivale.

Cred că meciul următor va fi o altă oportunitate pentru noi de a demonstra ce putem face. Sper să terminăm anul cu victorii, cred că putem reuşi acest lucru. Important este să abordăm jocul de la Sibiu cu multă încredere. Adversarul nostru este unul puternic, dar aşa cum am zis, putem câştiga. Orice victorie ne ajută pentru îndeplinirea obiectivelor.

În utltimul meci de campionat, cel cu Oradea, Faber a totalizat 12 puncte, 9 recuperări, o pasă decisivă, o intercepţie şi un capac, stabilind astfel cea mai bună prestaţie din echipamentul lui BCM U. El are medii stagionale de 5 puncte şi 5 recuperări.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!