Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kyle Shiloh a părăsit-o pe BC Timișoara

Paul Olar

Paul Olar
24.09.2015

Problemele întâmpinate de BC Timișoara îi îndepărtează pe baschetbaliști de la echipă. Primul plecat este Kyle Shiloh, care și-a găsit un angajament în Finlanda. Mai exact, americanul a semnat cu Kouvot Kouvola, formație al cărei maiou l-a îmbrăcat și în trecut.

Originar din Bakersfield, California, Shiloh are 30 de ani. El a absolvit colegiul Nevada și a mai jucat la echipe precum Saint Vallier (Franța), Korihait (Finlanda) sau Energa Czarni Slupsk (Polonia). Alături de ultima grupare, Kyle a disputat semifinala campionatului polonez, înregistrând statistici de  12,7 puncte, 5,7 recuperări şi 2,3 pase decisive, în 38 de partide.

De asemenea, fundașul se mândrește cu o vastă experiență în Liga Națională, din moment ce a activat timp de două stagiuni la Gaz Metan Mediaș. Prin urmare, Shiloh a totalizat peste 40 de jocuri în Liga Națională.

Kyle a fost prezentat deja de către Kouvot.

*Foto: www.kouvot.fi

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!