Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kyle Shiloh rămâne la Mediaș

Adrian Micinic

Adrian Micinic
10.07.2013

 

Kyle Shiloh este primul jucător străin legitimat de către Gaz Metan Mediaș pentru sezonul competițional 2012/13. Fundașul nord-american a petrecut o jumătate de sezon la gruparea ardeleană, alături de care a cucerit Cupa României, a ocupat locul 4 în campionat și a avut contribuții majore în faza a doua a grupelor în EuroChallenge.

Sportivul în vârstă de 28 ani a bifat 24 prezențe în primul eșalon baschetbalistic al țării în partea a doua a sezonului precedent. El a avut medii de 10.7 puncte, 4.8 recuperări, 3.4 pase decisive, 1.4 intercepții și 1.9 posesii pierdute pentru un coeficient de 12.8 la eficiență.

Înalt de 1.91 metri, Shiloh poate evolua atât pe poziția 1 cât și pe poziția 2. El este un jucător foarte important în ambele faze ale jocului.

Absolvent al universității Nevada în anul 2007, unde în patru ani a jucat 123 meciuri și a avut medii de 6.7 puncgte pe meci, Shiloh a jucat la nivel profesionist în Finlanda, NBDL respectiv în LNB Pro B (al doilea eșalon al Franței).

Shiloh este primul jucător străin care și-a dat acordul de a continua la Mediaș. Foarte probabil următorii jucători străini legitimați vor fi anunțați în săptămânile următoare. Cert este că Marcel Țenter nu se grăbește în completarea lotului de jucător încercând să speculeze cele mai bune opțiuni disponibile pe piață în această perioadă.

Pe de altă parte, ardelenii vor încerca să mai recruteze un jucător autohton cu experiență, respectiv cel puțin un baschetbalist tânăr, de perspectivă.

Foto: Andor Marton 

1 comentariu la aceasta stire:
  • cluj-n :

    2
    ziua si mutarea la tenter?,glumesc dar este de urmarit marcel,deocamdata si-a retinut oamenii de incredere,care trebuie sa-i puna in practica planurile si ideile sale,sa vedem urmatoarele mutari si la romani-greu ii va fi-si la straini-pozitiile 3,4,5-greu pt.ca vor fi probabil noi,adica debutanti in campionatul romanesc-,greu timp de omogenizare f.scurt,oricum clujul te urmareste marcele,si te asteapta ,poate la anul?

    cu 10 ani în urmă (10.07.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!