Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kyndall Dykes:”Ne este greu să jucăm fără Vlad”

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
03.01.2019

kyndalldykesDuminică, 6 ianuarie, va avea loc derby-ul etapei a 13-a a Grupei  Valorice A din LNBM, duelul dintre U-BT Cluj Napoca și CSM CSU Oradea.

Unul din cei mai importanți jucători ai clujenilor, Kyndall Dykes, a prefetat această partidă pentru site-ul oficial al echipei:

”Cu toții știm că va fi un meci-test pentru noi, de ficare dată când jucăm cu Oradea este așa. Au jucători buni, dar abia așteptăm această întâlnire, mai ales că venim după o înfrângere, iar nouă nu ne place să pierdem. Cu atât mai puțin ne dorim să pierdem două meciuri la rând. Va fi un meci cu nivel ridicat de intensitate și sunt nerăbdător! Îi cunoaștem pe băieții de la Oradea, indiferent în ce formulă vor juca, indiferent cine e accidentat, vor lupta, suntem siguri că nu vom primi cadouri de la ei. Știm că trebuie să ne așteptăm la un meci greu, vor lupta și la fel vom face și noi. Ne este greu să jucăm fără Vlad, el este unul dintre cei mai buni shooteri din ligă, ne face viața mult mai simplă, însă trebuie să ne ajustăm jocul până când își va reveni. Simt că băieții au făcut un pas în față în absența lui ca să umplem golul”.

În acest sezon, americanul are medii statistice de 19.3 puncte, 3.8 recuperări și 3.4 pase decisive pe meci și, de asemenea, a fost jucătorul decisiv în ultimele victorii reușite de U-BT Cluj Napoca:

vs. Dinamo Știința București   -  26 de puncte // 2 recuperări // 4 pase decisive

vs. CSA Steaua București         - 21 de puncte // 3 recuperări // 4 pase decisive

vs. SCM Timișoara                    - 23 de puncte // 5 recuperări // 7 pase decisive

vs. BCM U FC Argeș Pitești       - 10 puncte // 5 recuperări // 3 pase decisive

De altfel, ultima partidă a acestora, înfrângerea pe terenul celor de la SCM U Craiova, a marcat, de asemenea, și o prestație mai slabă din partea lui Dykes, reușind doar 6 puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive, prestație ce a dus la oprirea seriei de 4 victorii consecutive.

Duelul va avea loc începând cu orele 18:00 și va fi transmis în direct de Digi Sport 2.

 

*SURSA FOTO: www.u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!