Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kyndall Dykes, double-double în partida contra celor de la CSU Sibiu

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
05.03.2019

dykes

U-BT Cluj Napoca a cedat în fața celor de la CSU Sibiu, în partida care a pus capăt Etapei a 5-a din “Top 6”, la o diferență minimă, scor 88-89.

După ce, la jumătatea celor 40 de minute, sibienii au plecat la vestiare cu un avantaj de 10 puncte, elevii lui Mihai Silvasan au încercat o revenire, însă, pe final, deși au fost foarte aproape, galben-albaștri s-au dovedit a fi mai preciși în ultimele minute.

Principalul marcator al gazdelor a fost Kyndall Dykes. În 37:02 de minute petrecute pe parchet, acesta a avut procentaje de 40% la aruncările de 2 puncte(6/15), 40% la aruncările de la mare distanță(2/5) și 64% la linia de libere(9/14), pentru un total de 27 de puncte.

La acestea a adăugat 11 recuperări ( 3 ofensive, 8 defensive), o pasă decisivă și o minge câștigată, pentru un indice de eficiență de 20. De asemenea, americanul nu a comis niciun fault, într-o partidă în care au existat 4 eliminări pe baza a 5 greșeli personale adunate, mai exact două pentru fiecare echipa( Aleksandar Rasic și Andrei Calnicenco, Monyea Pratt și Chris Cooper ).

Cu 30 de secunde rămase pe ceas, americanul a avut două șanse consecutive de a-și duce echipa la un singur punct în spatele oaspeților, însă de fiecare dată a ratat una din cele două libere atribuite. În final, la scorul 83-87, acesta a înscris o aruncare de la mare distanță care a menținut șansele clujenilor, urmată de două libere reușite ale lui Isaiah Phillmore, scor 86-89.

După o greșeală personală a lui Randal Falker asupra lui, Kyndall a bifat a treia prezență la linia de libere în ultimul minut, moment în care singură șansă a celor de la U-BT Cluj Napoca era că el să rateze a două aruncare și să spere la o reușită de cel puțîn două puncte în urmă unei recuperări. Însă, se pare că de această dată ghinionul a fost de partea acestora, a doua liberă intrând în coș cu ajutorul panoului.

În acest sezon competițional, Kyndall Dykes are medii de 19 puncte, 4.8 recuperări și 3.3 pase decisive pe meci.

 

*SURSA foto: Adrian Bugariu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!