Stiri Juniori U20 Masculin

L2M. BC Timișoara învinge pe Ploiești și devine favorita la titlu

Noémi Csiki

Noémi Csiki
29.04.2013

50-67
(17-13, 18-14, 10-17, 5-23)

Statistica

Cu o singură etapă rămasă din turneul final, BC Timișoara  trecut de CSU Ploiești cu scorul de 50-67, după ce ploieștenii au început în avantaj, dar gazdele turneului au făcut ravagii în ultimul sfert, pe care l-au câștigat cu 5-23. Victoria a adus echipa timișoreană la egalitate de puncte cu Ploiești și Dinamo, iar diferența de 16 puncte a fost de ajuns pentru ca alb-violeții să preia conducerea în clasament. 

În cazul în care toate cele trei echipe își câștigă meciurile din ultima etapă, ordinea de pe podium va rămâne neschimbată, ceea ce înseamnă că trofeul va fi cucerit de Timișoara.

De la BC Timișoara s-au remarcat George Toth, cu 18 puncte, 6 recuperări și 6 capace, Zoran Milencovici cu 16 puncte, 6 recuperări și 7 pase decisive, Raul Covaciu, cu 14 puncte și 10 recuperări, respectiv Georgian Păun, cu 12 puncte și 10 recuperări.

De la CSU Ploiești,  Adrian Movileanu a reușit 15 puncte și 4 recuperări.

6 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe arh :

    arbitrajul face campionatul
    Cu arbitrajul de partea timisorenilor, asa vor castiga campionatul! Sa le fie rusine!!!

    cu 11 ani în urmă (29.04.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe olimpia_kos :

    arh
    a castigat Timisoara cu copii de 16 ani in fata titratilor de la ASESOFT......si a castigat exact cum a castigat Ploiestiul in meciul cu Dinamo

    cu 11 ani în urmă (29.04.2013) Raspunde
  • blueg :

    @olimpia
    Prietene, cand fluiera seful arbitrilor Vinasi cu o angajata a clubului Mobitelco, Amalia Nustiucum, nu se mai poate spune nimic. Negoitescu eliminat (4 faulturi din sfertul 3 degeaba), Ianuli eliminat, Ene patru faulturi iar jocul se lasa dur in favoarea timisorenilor in timp ce la Ploiesti se fluiera orice. a fost o mizerie de meci. o rusine. incearca Timisoara sa spele esecul echipei mari acum? sa justifice di maio banii cheltuiti? Viermesan la fel. sper sa va bata Craiova si sa va trimita unde va e locul. asta daca nu fluiera tot Vinasi.

    cu 11 ani în urmă (29.04.2013) Raspunde
  • COR :

    SUPERB !!!!!!!!!!
    Superb . Au ajuns fanii asehotilor sa se planga de arbitraj ???? Bravo ! Mai lipsea din peisaj maimuta iacobesciana si tabloul era complet. Felicitari tinerilor Timisoreni !

    cu 11 ani în urmă (29.04.2013) Raspunde
  • BC CSU Sibiu eight :

    re
    si cu Dinamo cum a fost treaba pentru Asesoft ? 36 de Faulturi pt Dinamo, 4 jucatori eliminati, treaba serioasa nu ? fiecare faza de aparare cate un fault, genial sau ce ? :) asta este:)

    cu 11 ani în urmă (29.04.2013) Raspunde
  • BIBU :

    ?
    Daca si la nivelul asta arbitri decid meciuri si se calca in picioare munca copiilor ,atunci ar trebui sa ne mutam cu turneul final in alta tara s-au sa punem arbitri straini.Mare pacat ca meciurile nu se decid pe teren ,de catre jucatori si se decid de altii pe la colturi ,indiferent ca e vorba de meciul cu dinamo sau meciul acesta de care vorbim.As fi zis ca dinamo este avantajata atat timp cat copilul domnului......este la dinamo.Tare mi-e frica ca pierde asesoftul maine si castiga dinamo ...sper sa ma insel.Atata timp cat nu vor fi reglate toate aceste treburi copiii nostri vor munci degeaba si fara rost.TINERI DE 16 .17 ANI SUNT LA TOATE ECHIPELE INCLUSIV LA ASESOFT,EU ASA CRED.S-au dat faulturi cu dedicatie si la meciul ploiesti -dinamo si la meciul ploiesti -timisoara ,daca este sa fim sinceri.Suntem praf si ca oameni si ca ce vreti voi ...au facut c..a pe munca copiilor.

    SA FITI IUBITI

    cu 11 ani în urmă (30.04.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!