Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

LNBF. Cluburile își doresc un sistem competițional cu 12 echipe

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
03.07.2015

Incertitudinea continuă să planeze asupra numărului de echipe angrenate în Liga Națională de Baschet feminin, dar și a sistemului competițional ce urmează să fie implementat în stagiunea 2015/2016. În momentul de față SCM ”U” Craiova a anunțat că nu mai dorește să participe în prima ligă feminină, în timp ce CSM U Oradea nu a transmis niciun document oficial către Federația Română de Baschet. Cele două grupări amintite au retrogradat la finele sezonului precedent.

Mai mulți conducători de cluburi s-au revoltat cu privire la aceste modificări de ultim minut și au solicitat forului românesc să respecte regulamentul stabilit acum un an care indica retrogradarea ultimelor două formații la finele stagiunii 2014/2015. Într-o scrisoare înaintată către FRB s-a subliniat că în cazul BCM ”U” Pitești regulamentul a fost respectat, dorindu-se același tratament și în LNBF.

Grupările prim divizionare militează pentru un sistem competițional ce s-ar întinde pe o perioadă de 7 luni, fără pauză de sărbători.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!