Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

LNBF - Etapa VII - MVP: Carla Bartee

Radu Bărăian

Radu Bărăian
03.11.2015

Olimpia CSU Brașov este a doua echipă din campionat la capitolul cele mai puține înfrângeri, una singură, după Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, care nu a cedat niciun joc până în prezent. În ultima etapă, echipa pregătită de Dan Calancea a trecut în deplasare de BCM Danzio Timișoara, scor final 71-62, o victorie obținută cu multă muncă pe toată durata celor 40 de minute. 

O contribuție extrem de solidă la obținerea acestui succes a avut și americanca Carla Bartee, care în urma unui double-double și un indice la eficiență de aproape 40 de unități, a fost desemnată de site-ul TotalBaschet ca fiind MVP-ul rundei cu numărul 7 din Liga Națională de Baschet Feminin

Dan Calancea a folosit-o pe Bartee încă din prima secundă a jocului, iar până la final a adunat în total 39 de minute petrecute pe parchet. În tot acel timp, pivotul formației Olimpia CSU Brașov și-a trecut în cont 25 de puncte, 19 recuperări (13 defensive, 6 ofensive), 2 pase decisive, o intercepție, dar și 5 mingi pierdute, totul pentru un indice în dreptul productivității de 37 de unități. Din punct de vedere al procentajelor, Carla a terminat confruntarea cu 90% (9/10) la aruncările de 2 puncte, 40% (2/5) de la 3 puncte, respectiv 50% (1/2) din dreptul liniei de fault).

Carla Bartee a fost prezentă pe parchet în toate cele 5 meciuri jucate de trupa de sub Tâmpa în acest sezon, acumulând deja 4 meciuri cu double-double, pentru medii de 12.8 puncte, 15.0 recuperări și 19.0 la eficiență.  

*Foto: Szigyártó Szabolcs

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!