Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

LNBF - Etapa XXV - MVP: Flavia Ferenczi

Radu Bărăian

Radu Bărăian
20.03.2014

Flavia Ferenczi, componentă a formației Universitatea Cluj, este desemnată de TotalBaschet MVP-ul etapei cu numărul 25 din Liga Națională de Baschet Feminin în urma unei evoluții foarte bune în fața grupării BC Danzio Timișoara. Flavia a contribuit decisiv la victoria echipei sale împotriva bănățencelor, scor 62-51, ajutându-și foarte mult coechipierele, reușind astfel și cea mai bună prestație personală din sezonul actual. 

Baschetbalista a fost folosită de antrenorul Florin Covaciu încă din primul minut al partidei, fiind prezentă pe parchetul Sălii Sporturilor „Horia Demian” din Cluj puțin peste 34 de minute. În tot acest timp Flavia a reușit să-și treacă în cont 27 de puncte, 5 recuperări, 5 pase decisive, o intercepție și 2 posesii pierdute, totul pentru un coeficient la eficiență de 29 de unități, aceasta fiind cea mai bună cifră a jucătoarei în acest sezon. Din punct de vedere al procentajelor sportiva a terminat cu 57% (4/7) din interiorul semicercului, 60% (6/10) de la mare distanță, respectiv 100% (1/1) de la linia de fault. 

Principalele performanțe ale rundei:

-Puncte: Flavia Ferenczi (Universitatea Cluj) - 27

-Recuperări: Ceciley Johnson (CSM Oradea) -16

-Pase decisive: Monica Nicolaescu (Rapid București) - 9

-Intercepții: Carla Bartee (Olimpia Brașov), Monica Nicolaescu (Rapid București), Anca Șipoș (Rapid București) - 5

-Eficiență: Chrissy Givens (CSM Târgoviște), Shuanda Ashford (CSM Oradea) - 31

*Foto: Silviu Cristea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!