Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

LNBM – Etapa I – MVP: Dee Brown

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
07.10.2014

După prima din ediția 2014/2015 a Ligii Naționale de Baschet Masculin, Total Baschet îl desemnează drept MVP al etapei pe conducătorul de joc de la CSU Asesoft Ploiești, Dee Brown. Americanul a fost cel mai bun jucător al confruntării dintre U BT Cluj-Napoca și CSU Asesoft Ploiești, meci câștigat de campioana en-titre cu scorul 80-69.

Daniel” Dee” Brown a fost titular pentru Vladimir Arnautovic și a evoluat timp de 37 de minute în Sala Sporturilor Horia Demian. Conducătorul de joc a terminat cu 25 de puncte, 12 pase decisive, 4 recuperări, 2 intercepții și 5 posesii pierdute. Brown a marcat 3/4 de la 2 puncte, 6/9 de la 3 puncte și 1/2 de la linia de aruncări libere iar indicele său de eficiență a urcat la 33 de unități.

Dee Brown a fost numit MVP al primei etape și astfel a confirmat forma bună arătată în atât în Cupa României în meciurile cu SCM U Craiova dar și în SuperCupa României în fața Energiei Rovinari.

Performerii etapei:

-puncte: Nikola Siladji (Gaz Metan Mediaș) - 28
-recuperări: Zoran Krstanovic (SCM U Craiova) - 11
-pase decisive: Dee Brown (CSU Asesoft Ploiești) - 12
-intercepții: Niksa Nikolic (Gaz Metan Mediaș) - 4
-capace: Bill Amis (Steaua CSM) - 5

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe flo :

    caracter ?????
    Super jucator. Extraordinar . Caracter 0 /. Pacat.

    cu 9 ani în urmă (08.10.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!