Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

LNBM – Etapa XXIII – MVP: Marko Djurkovic

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
12.03.2015

Etapa cu numărul 23 s-a încheiat abia miercuri (11.03) când Gaz Metan Mediaș a învins în deplasare pe CSU Sibiu cu scorul de 74-58. Cel ma bun jucător al acestui meci a fost Marko Djurkovic care a făcut un joc impecabil, lucru care a determinat ca Total Baschet să-l desemneze drept cel mai bun jucător al etapei 23.

Marko Djurkovic s-a numărat ca de obicei printre titularii lui Ovidiu și a evoluat timp ce aproape 33 de minute. Sârbul a fost cel mai bun marcator al partidei cu 23 de puncte în urma a 7/11 de la 2 puncte, 1/1 de la 3 puncte și 6/8 de la linia de libere. Pe lângă punctele marcate, Djurkovic a mai strâns 9 recuperări, 2 intercepții, 3 mingi pierdute și un capac. Toate acestea i-au adus lui Marko Djurkovic un indice al eficienței de 26 de unități.

Marko Djurkovic a mai fost desemnat în acest MVP al etapei de către Total Baschet. Sârbul are un sezon excelente alături de Gaz Metan Mediaș iar în acest sezon al LNBM a bifat deja 9 double-doubles.

Performerii etapei:

- puncte: Ron Ross - 30

- recuperări: Ivan Ivanovic - 11

- pase decisive: Niksa Nikolic – 10

- intercepții: Ron Ross - 5

- capace: Andreas Glyniadakis - 3

- eficiență: Brian Burrell, Ron Ross - 32

5 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Sasha M :

    Meci
    Ross trebuia sa fie MVP, 30 puncte. 5 interceptii si 32 eficienta nu este oare de ajuns?

    cu 9 ani în urmă (12.03.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    Așa e
    Perfect de acord. Pe lângă faptul ca a marcat cele 30 puncte a făcut și spectacol, i-a rupt coloana lui Szjarto, a driblat ca în curtea scolii. Și sa nu uitam în ce meci , cu campioana en titre și actuala ocupanta a primului loc. Nu știu ci ce se măsură se judeca aici, dar Ross merita cu prisosință titlul de MVP

    cu 9 ani în urmă (13.03.2015) Raspunde
  • KK Partizan Belgrad Bogdan Isailă :

    Ross MVP
    Un MVP al etapei nu poate fi desemnat de la o echipă care a pierdut în etapa respectivă. De asemenea în desemnarea MVP-ului noi ținem cont de mai multe aspecte, importanța meciului, dacă jucătorul respectiv a fost decisiv ș.a.m.d. De multe ori în meciurile lui U Cluj s-au consemnat performanțe individuale deosevbite dar care nu au fost încununate cu titlul de MVP din cauza celor mențioante mai sus. :)

    cu 9 ani în urmă (13.03.2015)
    • FC Argeș Pitești Gabitzu01:

      eronat
      Și , totuși, aici nu s-a jucat cu U Cluj ci cu campioana și liderul la zi al campionatului. Cred ca e o mare diferență sa alegi intre un joc cu echipa campioana și un joc intre 2 echipe mediocre , aflate pe locurile 9-10 , și cu șanse infime la play off.

      cu 9 ani în urmă (13.03.2015)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești Sasha M :

    K
    E alegerea voastra.

    cu 9 ani în urmă (13.03.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!