Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

LNBM MVP – etapa a X-a: Brandon Taylor

Eduard Popa

Eduard Popa
24.12.2017

taylor mvp steaua

Etapa a zecea a venit cu şase partide câştigate de echipele de acasă, la diferenţe liniştitoare. Astfel, alegerea celei mai bune performanţe a etapei a fost una destul de dificilă. Luând în considerare performanţa individuală, dar şi numele adversarului , am decis ca în această etapă să acordăm titlu de MVP al etapei lui Brandon Taylor de la CSM Steaua Eximbank Bucureşti.

Americanul a adunat 24 de puncte, cu 8 pase decisive, 3 recuperări și 3 mingi câștigate, în 34 de minute jucate în partida câştigată cu BCM U Piteşti, scor 96-71. Taylor a avut 3/5 de la două puncte și 5/7 de la 3 puncte, cu 3/3 la aruncările libere. În total, în acest sezon conducătorul de joc al Stelei a strâns 15,7 puncte, 6,6 pase decisive și 4,2 recuperări pe întâlnire.

Alt candidat pentru titlul de MVP al etapei a fost Octavian Popa-Calotă, care a marcat 23 de puncte, cu 7 recuperări și 8 pase decisive, toate pentru un indice al eficienței de +33. În cele 34 de minute jucate, fundașul a reușit să marcheze 8/12 de 2 puncte, 1/6 de 3 puncte și 4/4 de la linia de libere în victoria Timişoarei cu SCM U Craiova, scor 107-95.

Este al doilea titlu de MVP câştigat de un stelist, după ce Dragan Zekovic a fost desemnat omul etapei în runda a VIII-a, după victoria Stelei cu U-BT Cluj, scor 89-75.

*foto: Cătălin Soare/ facebook Steaua Baschet

5 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe randy :

    Ok
    Oare nu ar trebui sa incurajati baschetul autohton si implicit jucatorii romani (Calota in acest caz)?

    cu 6 ani în urmă (24.12.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    Randy
    Acel titlul de acorda celui mai bun in statistici, iar în acest context Tyler e mai bun față de Calotă. Ar fi prea urât sa nu dai un merit acelei persoane care îl merită doar că sa susținem autohtoni.

    cu 6 ani în urmă (25.12.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe randy :

    Ok
    Daca ne uitam la statistici, indicele eficientei este 34 Calota si 31 Tyler....

    cu 6 ani în urmă (26.12.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Acum
    Orice top de genul ăsta are o doză de subiectivitate, nu e clasamentul eficienței. Eu cred că aici au ținut cont de adversar, Craiova e o echipă care nu se apără. Bun, nici Pitești nu a avut cine știe ce apărare cu Steaua, dar orișicât. Nu o sa vezi MVP-ul etapei din meciuri cu echipe gen Dinamo, Iași... Craiova nu e genul ăsta, dar nici nu depune vreun efort defensiv. Oricum, performanța lui Kevin rămâne una deosebită și nu mai are nevoie de incurajare... By the way, nu o să-l vezi nici pe Paliciuc, 48 la eficiență cu Dinamo, MVP etapa asta.

    cu 6 ani în urmă (26.12.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    Gyke
    Bine punctat. Iar Randy, nu se ia ace plusl-minus la statistică in totalitate

    cu 6 ani în urmă (26.12.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!