Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

LNBM MVP, etapa a XXIV-a: Tyler Laser

Eduard Popa

Eduard Popa
02.04.2018

tyler laser sibiu steaua

Etapa a doua din Top 6 LNBM a oferit fanilor baschetului românesc un duel fabulos între CSU Sibiu și CSM Steaua Eximbank, terminat cu victoria sibienilor, scor 78-76.

Eroul partidei pentru sibieni a fost Tyler Laser. Americanul a reușit coșul victoriei cu 11 secunde rămase, după ce a trecut cu un crossover de Marius Runkauskas și a reușit un and-one peste mâna întinsă a pivotului Randal Falker. Vezi video:

Laser a adunat în total în această partidă 19 puncte, cu 4/6 de la 2 puncte și 3/5 de la 3 puncte și 4/4 de la libere, cu +21 indice al eficienței. Grație acestei performanțe, dar și a aruncării din finalul meciului, jucătorul Sibiului primește distincția de cel mai bun jucător al etapei, pentru a doua oară în acest sezon, după ce a mai fost și MVP-ul etapei a IV-a, când a înscris 30 de puncte contra celor de la U-BT Cluj.

Marius Runkauskas a strâns 25 de puncte pentru învinși, cu 7/11 de la 3 puncte. El a avut șansa să aducă victoria Stelei la ultimul atac, dar a ratat de puțin ținta într-un final dramatic în Sala Transilvania. Cu siguranță lituanianul ar fi fost numit MVP-ul rundei dacă ar fi înscris acea aruncare.

Printre nominalizările pentru MVP-ul rundei se mai numără și Giordan Watson. Conducătorul de joc al lui U-BT Cluj a fost cel mai bun om de pe parchet în victoria echipei sale în fața celor de la BC SCM Timișoara, scor 98-89. Watson a adunat 25 de puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive, pentru un indice al eficienței de +30. De asemenea, Zeljko Sakic a reușit în același meci 21 de puncte, 7 recuperări și 6 pase decisive.

*foto: facebook CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!