Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Larisa Toma, în negocieri avansate cu Teleorman Alexandria

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
25.05.2013

CS Teleorman Alexandria este aproape de realizarea unui transfer important în Liga Națională de baschet feminin. Ocupanta locului 6 la finalul sezonului recent încheiat este în negocieri avansate cu Larisa Toma, una dintre cele mai experimentate jucătoare din campionatul românesc.

Directorul executiv al echipei din Alexandria, Călin Voicu, a confirmat aceste negocieri avansate cu jucătoarea.

“Larisa Toma este o sportivă foarte experimentată, care mai are încă multe lucruri de arătat în baschetul românesc. Chiar dacă este pe final de carieră, calităţile sale o recomandă drept o sportivă care ne poate ajuta. Suntem în discuţii avansate cu ea, însă rămâne de văzut cum se vor finaliza” a declarat Călin Voicu pentru ziarulteleormanul.ro

În privinţa următorului sezon, CS Teleorman Alexandria a obţinut semnăturile sportivelor Anca Şipoş, Viorela Rus, Alina Chivu, Crenguţa Teodorescu, Adelina Ştefan, Raluca Alecu și Ashley Graham, iar o sportivă străină se află în tratative avansate cu echipa.

Larisa Toma a fost legitimată în sezonul trecut la formația SCM U Craiova cu care a terminat campionatul pe poziția a 10-a, nereușind să acceadă în play-off. Sportiva în vârstă de 38 de ani ce evoluează pe postul de pivot, a fost a 5-a recuperatoare în topul Ligii Naționale de baschet feminin și cea mai eficientă româncă din campionat. Aceasta a avut medii de 9.2 recuperări pe meci, 10.6 puncte, 2.2 pase decisive, totalizând în total și 7 double-double-uri.

De-a lungul carierei sale, Larisa Toma a mai evoluat în România pentru echipele Rapid București, CSM Târgoviște, Sepsi Sf. Gheorghe și ICIM Arad.

Foto: Gazeta de Sud

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!