Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Larisa Toma reușește primul double-double din acest sezon

Radu Bărăian

Radu Bărăian
20.03.2014

Larisa Toma, baschetbalista grupării CSU Alba Iulia, a izbutit să termine pentru prima dată în double-double în acest sezon, performanța fiind realizată în meciul câștigat de ardelence la Galați, pe terenul celor de la Phoenix, scor 79-64. 

Astfel, în cele aproximativ 25 de minute jucate, Larisa a izbutit 10 puncte și 11 recuperări (6 ofensive, 5 defensive). De asemenea, baschetbalista a mai contribuit cu 5 pase decisive, o intercepție și 2 mingi pierdute, totul pentru un indice la eficiență de 19 unități. Larisa Toma a terminat partida la aruncări cu 3/8 din interiorul semicercului, 0/1 de la mare distanță, respectiv 4/4 de la libere.

În cele 24 de meciuri bifate de Larisa pentru Alba Iulia în acest sezon, jucătoare a acumulat cifre totale de 152 de puncte, 132 recuperări, 37 pase decisive, 19 intercepții, 25 de mingi pierdute. 27 capace și 274 la eficiență în 444 minute jucate.

Ultima reprezentație în sezonul regulat 2013-2014 pentru Larisa Toma și CSU Alba Iulia se va da sâmbătă, 22 martie, de la ora 14:00, împotriva celor de la Universitatea Cluj. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!