Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Laszlofy Botond:” Noi vrem să ne adjudecăm victoria și muncim din greu pentru asta”

Ioana Ardereanu

Ioana Ardereanu
13.10.2012

BC ”Perla Harghitei” Miercurea Ciuc va găzdui sâbătă partida dintre aceasta și oponenta sa, Energia Rovinari

Antrenorul formației din Miercurea Ciuc, Laszlofy Botond a vorbit înaintea acestei dispute pentru site-ul TotalBaschet, afirmând că este doritor de o primă victorie ăn stagiunea actuală.

Sâmbăƒtă avem un meci greu contra unei echipe care a câștigat în prima etapă, ceea ce dă întotdeauna încredere echipei respective. Noi vrem să ne adjudecăm victoria și muncim din greu pentru asta. Vreau ca echipa să joace constant în apărare și atac, fără să avem căderi prea lungi, cu care să ne punem în dificultate. În așa fel am putea să adjudecăm victoria mult dorită. 

Cum aceasta va fi cea de-a doua confruntare dintre protagoniste, după ce cele două s-au mai întâlnit în primul tur al Cupei României, tehnicianul ciucan se așteaptă la o îmbunătățire a jocului echipei sale în fața grupării din Tg-Jiu.

Partida va fi diferită pentru că echipa din Tg. Jiu a schimbat un jucător, un pivot pentru o extremă, cu experiență îndelungată în campionatul românesc, dar neintegrat încă. Sper să putem folosi acest lucru în avantajul nostru. Sper că pe teren propriu să avem procentaje mai bune la aruncări, să anihilam principalii marcatori a Energiei, și să prestăm un joc bun de echipă atât în apărare cât și în atac. 

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!