Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Lazar Radosavljevic s-a transferat la o fostă adversară a Energiei

Paul Olar

Paul Olar
06.02.2016

Energia Târgu Jiu s-a despărțit de Lazar Radosavljevic, informează portalul sportingorj.ro. Baschetbalistul sârb, sosit în vară la Energia, a ales să își continue cariera la o fostă adversară a echipei sale.

Conform sursei amintite anterior, extrema s-a înțeles cu Pieno Zvaizgdes, locul 9 în campionatul Lituaniei și fostă adversară a Energiei în FIBA EuropeCup.

În vârstă de 25 de ani, Radosavljevic a contabilizat 18 prezențe la nivel de Ligă Națională, remarcându-se cu medii de 8.4 puncte, 2.6 recuperări, 1.2 pase decisive și 8.4 la eficiență. El a activat ultima dată în Polonia:

În altă ordine de idei, Energia a infirmat, prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul csenergia.ro, interesul pentru Bogdan Popescu.

“Referitor la informațiile apărute în presa sportivă, legate de un posibil transfer al jucătorului Bogdan Popescu de la SCM U Craiova la Energia, conducerea CS Energia Târgu-Jiu vine cu următoarele precizări:
-Infirmăm interesul pentru jucător. Oficialii clubului nu au purtat discuții și nu au început niciun fel de negociere cu Bogdan Popescu, aflat, de altfel, sub contract cu echipa din Craiova.
-Bogdan Popescu este un jucător care, în trecut, a activat și la gruparea gorjeană și pe care multe cluburi din România și l-ar dori. Energia Târgu-Jiu nu respinge ideea unei colaborări viitoare.”

*Foto: sportingorj.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova adiro :

    credibilitate
    Vedeți mai baieti ce credibil e sportingorj.Eu chiar nu va înțeleg:după ce dați o informație falsă citând un site,acum citați același site fără să așteptați informații oficiale.Ar fi păcat să va transformați intr-un site puțin credibil

    cu 8 ani în urmă (06.02.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!