Stiri

Leo De Maio: „Nu s-a decis desființarea, însă fără bani nu putem funcționa”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
22.09.2015

Foto: Andor Marton

În urmă cu o oră site-ul opiniatimisoarei.ro anunța că datorită unor probleme ce țin de finanțare, BC Timișoara a decis să se retragă din campionatul României și FIBA Cup. Site-ul nostru a luat legătura cu managerul echipei bănățene, Leo De Maio, care ne-a făcut mai multe precizări cu privire la viitorul echipei ce în stagiunea 2014/2015 a cucerit Cupa României.

Deocamdată nu este vorba de o decizie finală din partea Consiliului Director al clubului. Astăzi am așteptat o decizie favorabilă din partea Consiliului Local în ceea ce privește deblocarea finanțării. Vă rog să rețineți, nu este vorba de o problemă financiară, ci de finanțarea echipei. Bugetul a fost aprobat, însă nu s-a semnat actul prin care ne sunt virați banii.

Proiectul de azi prin care banii urmau a fi deblocați nici nu a intrat în plen, pentru a fi votat, iar astfel situația a rămas neschimbată. Ne aflăm în imposibilitatea de a plăti, de a ne respecta obligațiile, iar în acest fel nu putem funcționa. Mâine se va întruni de urgență Consiliul Director și va decide viitorul clubului.

Referitor la sportivii echipei, care au evoluat luni la Târgu Jiu fără să primească vreun salariu, oficialul bănățean a avut numai cuvinte de laudă.

Nu pot decât să remarc atitudinea profesionistă a acestor sportivi care au evoluat luni la Târgu Jiu, cu toate problemele existente în momentul de față. Au dat dovadă de caracter. Ne vom lupta în continuare pentru ca Timișoara să nu dispară de pe harta baschetului românesc.

Citiți și: 

BC Timișoara a efectuat azi un antrenament normal în efectiv complet

BC Timișoara se retrage din campionat și cupele europene


Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!