Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Levente Szijarto: „Îi dedicăm acest titlu antrenorului nostru, Dado Arnautovic”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
24.05.2015

CSU Asesoft Ploiești a triumfat în finala Ligii Naționale de Baschet Masculin după ce a trecut cu 3-0 la general de BC Mureș Târgu Mureș. În ultima partidă jucată în „junglă”, formația prahoveană s-a impus cu scorul de 86-76.

Levente Szijarto, jucătorul lui CSU Asesoft Ploiești a vorbit imediat după ce echipa sa a câștigat cel de al 11-lea titlu din istoria clubului. Întrebat despre senzația care l-a încercat după finalul meciului, internaționalul român a replicat:

În fiecare an este o senzație nouă și parcă din ce în ce mai intensă. Cu cât înaintezi în vârstă știi să apreciezi acest feeling și această trăire deosebită.”

„Levi” i-a dedicat lui Vladimir Arnautovic acest trofeu în speranța că acest lucru îi va da putere tehnicianul în lupta pe care o duce:

„A fost un sezon special, doar din puncte de vedere negative până în această finală. Am reușit să trecem peste probleme și îi dedicăm acest titlu antrenorului nostru, Dado Arnautovic și sperăm să treacă peste lupta lui, care este mult mai grea decât ce am făcut noi aici. Cu siguranță i-am adus o speranță și încă un strop de putere să lupte împotriva greutăților vieții.”

Întrebat despre retragerea lui Cătălin Burlacu, Levente Szijarto spune că acesta mai poate evolua lejer în LNBM încă două sezoane:

„După părerea mea, după cum îl văd la antrenamente, el poate să mai joace liniștit cel puțin doi ani. Ați văzut și acum, pătrunde, se apăra, bagă de 3, are o mână fenomenală, cel mai bun jucător român” a declarat Levente Szijarto pentru DigiSport.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!