Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Levente Szijarto rămâne la Asesoft pentru încă un sezon

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
03.07.2014

CSU Asesoft Ploiești și Levente Szijarto au ajuns la un acord prin care jucătorul român va juca încă un an la Ploiești, așa cum anunță site-ul oficial al grupării prahovene. Ajuns la 32 de ani, fundașul a reușit să câștige sezonul trecut titlul de campion național alături formația ploieșteană. Astfel „Levi” are în palmares 11 titluri de campion al României și alte 5 Cupe ale României, fiind cel mai titrat jucător român încă în activitate.

Sezonul 2013/14 a adus o reducere consistentă a minutelor pe care Levente Szijarto le-a primit de la antrenorul Vladimir Arnautovic. „Levi” a terminat cu medii pe medii de 2.7 puncte, 0.8 recuperări și 0.7 pase decisive în 32 de meciuri de LNBM. Szijarto a jucat în sezonul trecut și în 9 meciuri din EuroCup.

Internaţionalul român face parte din lotul pe care selecționerul României, Marcel Țenter, l-a convocat pentru preliminariile EuroBasket 2015.

Levente Szijarto are peste 350 de prezențe pentru Asesoft Ploiești și a făcut parte din formația prahovenilor la cucerirea FIBA EuroChallnge în 2005.

În cariera sa, Levente Szijarto a jucat numai în România, debutul și l-a făcut în sezonul 1999-2000, cu care a și cucerit două trofee de campion. Orădeanul a trecut în 2003 la CSU Asesoft Ploiești unde a jucat până în 2008, după care a făcut un popas de un an la Cluj-Napoca pentru a juca în tricoul lui U Mobitelco iar din 2009 a revenit la Ploiești.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    asa sa fie!!!
    sa ramana asehotz pe veci si sa nu revina prin Oradea....ar fi o optiune viabila!!!

    cu 9 ani în urmă (10.07.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!