Stiri Liga I Feminin

Liga 1 feminin. Rezultatele primei etape din faza semifinală

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
21.01.2018

În weekendul 20-21 ianuarie s-au disputat primele meciuri din faza semifinală. Echipele care au fost împreună în grupa 1, a primei faze, au deschis faza semifinală cu victorii. Două dintre partide s-au disputat în capitală.

De precizat este faptul că CSM-CSS Ploiești, ACS KSE Târgu Secuiesc și CS Sportul Studențesc sunt echipe formate din jucătoare tinere, preponderent U16 și U18 (2000-2002), în timp ce adversarele lor din această etapă au în componența lor și jucătoare cu experiență în LNBF.

Rezultatele primei etape din faza semifinală (a 11-a din această ediție a Ligii 1):

20 ianuarie

CSM-CSS Ploieşti 5286 CS Phoenix Constanţa

De la CSM Ploiești au marcat: Ionescu 17 puncte, Pașca 14, Dinu 9, iar Stănică, Dumitru, Ilaş și Mihai câte 3 puncte fiecare. De partea cealaltă, au înscris: Douglas 21 de puncte, Williams 18, Kirberg 10, Fota 12, Armanu 15, Măgurean 5, Crăciun și T. Armanu câte 2 fiecare și Marcu 1.

21 ianuarie

Rapid București 7255 ACS KSE Târgu Secuiesc

Pentru Rapid București au înscris: Stănici 20 de puncte, Burlakova 16, Matei 9, Bejan 5, Țicu 9, Cuatu 6, Duță 3, iar Lovasz și Lupusavei câte 2 puncte fiecare. Pentru ACS KSE Târgu Secuiesc au marcat: Debreczi și Biszak câte 18 puncte fiecare, Boloni și Bartok câte 5, Czimbalmos 4, Holinka 3 și Incze 2.

CS Sportul Studențesc 49112 CSM Târgoviște

De la Sportul Studențesc au înscris: Olteanu 20 de puncte, Mitrică și L. Ușurelu câte 8 fiecare, Militaru 4, Creangă 3, iar Marinescu, Nica și Pușcașu câte 2 fiecare. Pentru CSM Târgoviște au marcat: Ghiță 29 de puncte, Tănase 18, Vaida 14, Popescu 12,  Cristea 11, Dumitru 10, Vați 8, Chivu 5, Arnold 3 și Robotin 2.

Al patrulea meci al etapei, cel dintre Agronomia București și Universitatea CSM Oradea se va juca în 2 februarie.

Cu aceste rezultate, CSM Târgoviște și CS Phoenix Constanța au depășit Agronomia și conduc în clasament cu 9 puncte, cu câte 4 victorii și o înfrângere. S-a intrat în această fază cu rezultatele directe din prima parte. Agronomia este pe trei cu 8 puncte (4/0). CSM CSS Ploiești urmează cu 7 puncte (2/3). Rapid București a urcat pe patru cu 6 puncte (1/4), iar Sportul Studențesc este pe cinci cu 5 puncte (0/5). Universitatea CSM Oradea are 4 puncte (2/0), iar ACS KSE Târgu Secuiesc încheie clasamentul cu 3 puncte (0/3). 

*foto: csmploiesti.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!