Stiri Liga I Masculin

Liga 1M - Ştiinţa Bucureşti învinge pe Politehnica Iaşi

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
22.02.2015

Foto: Ştiinţa Bucureşti

Ştiinţa Bucureşti şi Politehnica Iaşi s-au întâlnit duminică dupămasă la Arena de Baschet din Bucureşti pentru a disputa un joc contând din etapa a 2-a a Ligii 1 de baschet masculin. Atât bucureştenii cât şi ieşenii aveau la activ o înfrângere, înregistrată în compania unor contracandidate la promovare, Dinamo Bucureşti respectiv Phoenix Galaţi. În cele din urmă gazdele s-au impus la capătul unui joc controlat în mare parte, scor 83-60 (28-17, 15-16, 21-16, 19-11).

Fostul sibian, Cristian Crăciun, a terminat jocul aproape în double double-double cu 20 de puncte şi 18 recuperări în 28 de minute petrecute pe parchet pentru 33 de unităţi la eficienţă. Pentru gazde a debutat şi Vasile Ştefan, fostul sportiv al Energiei Rovinari, terminând jocul cu 16 puncte, fiind urmat de Nicolescu cu 14. De menţionat că Eugen Ilie a rulat întreg lotul avut la dispoziţie. De partea cealaltă Hurjiu a avut 13 puncte, Popovici 12, iar Rotariu 11.

Astfel Ştiinţa obţine prima victorie în grupa de promovare, în timp ce Politehnica Iaşi rămâne nicio victorie şi două înfrângeri. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!