Stiri Liga I Masculin

Liga 1M. Double-double pentru Vlad Popovici în ultima zi a Turneului Final

Radu Bărăian

Radu Bărăian
16.05.2015

Politehnica Iași a pierdut toate cele trei meciuri de la Turneul Final de Promovare din Liga 1, după ce în ultima zi a cedat și în fața celor de la Știința București, scor 70-79, în lupta pentru medalia de bronz. Vlad Popovici a fost de departe cel mai bun om al Iașiului în acest duel, respectiv cel mai eficient baschetbalist al confruntării. 

Popovici a fost integralist, iar în cele 40 de minute jucate a reușit să-și treacă în cont un double-double cu 29 de puncte marcate și 10 mingi recuperate. De asemenea, acesta a mai contribuit cu 2 pase decisive, 5 intercepții și 2 mingi pierdute, iar din punct de vedere al procentajelor a terminat cu 62% (8/13) din interiorul semicercului, 50% (1/2) de la mare distanță, respectiv 67% (10/15) din dreptul liniei de fault. Toate aceste cifre iau adus lui Vlad un indice la eficiență de 33 de unități, fiind, după cum spuneam și la început, cel mai productiv om al întâlnirii. 

Liviu Rotariu a fost singurul jucător de la Iași pe lângă Popovici, care a reușit să depășească bariera de 10 puncte marcate, terminând meciul cu 16 puncte și 6 recuperări. 

*Foto: Radu Roșca 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!