Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Lorant Beres, noul președinte al BC Mureș: „Voi lupta cu toată puterea să salvăm împreună baschetul din Târgu Mureș”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
23.03.2017

Consiliul de administrație al BC Mureș Târgu Mureș a decis în cadrul Adunării Generale din data de 21 martie ca noul președinte al clubului mureșean să fie Lorant Beres, în timp ce fostul președinte, Cornel Lungu, va ocupa funcția de vicepreședinte. 

Potrivit site-ului oficial al clubului ardelean, decizia a fost luată după ce Kibedi Zoltan, votat pentru funcția de președinte la precedenta Adunare Generală, a considerat că nu este oportun să preia această funcție, motivând că nu dorește asta în timpul derulării sezonului competițional.

Mulţumesc consiliului BC Mureş pentru încrederea acordată odată cu numirea mea în această postură şi mulţumesc că m-a însărcinat cu această sarcină foarte grea. Ştiu foarte bine care sunt problemele cu care se confruntă BC Mureş. Voi lupta cu toată puterea să salvăm împreună baschetul târgmureşean şi rog apropiaţii baschetului să ne fie partener în această misiune”, a declarat noul președinte al vicecampioanei, Lorant Beres, citat de site-ul oficial al BC Mureș. 

Astăzi, 23 martie, va avea loc o conferință de presă susținută de oficialii trupei din „Junglă”, acolo de unde vom reveni la rândul nostru cu noi informații. 

În prezent, BC Mureș se luptă în Grupa 7-10 din faza secundă a sezonului regulat, fiind pe locul 7 cu 9 victorii și 12 înfrângeri. Chiar dacă au 2 înfrângeri la rând, cu Phoenix Galați și Dinamo București, mureșenii rămân în continuare favoriți la ocuparea poziției a 7-a înaintea demarării play-off-ului. 

Pe de altă parte, în acest sezon competițional, BC Mureș s-a calificat în faza a doua din FIBA Europe Cup, respectiv a fost la câteva secunde distanță de cucerirea trofeului Cupei României, toate acestea într-un an plin de probleme, în special probleme de natură financiară. 

*Foto: Toth Csaba

4 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    Mures
    Nu trebuie sa dispara o astfel de echipa. Bafta!

    cu 7 ani în urmă (23.03.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe ardeleannn :

    ...
    sa vdm noul presedinte ce sponsori va aduce langa echipa......ce zici ikam??sau se va alege praful de echipa...

    cu 7 ani în urmă (23.03.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe ikam :

    ardeleannn
    eu sunt de acord cu tine în această privinţă. Dar dacă va dispărea va fi şi mâna lui lungu în acest proces, nu numai al lor

    cu 7 ani în urmă (24.03.2017) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș Tiger74 :

    ardeleannn
    Da...si pana acum se inghesuiau sponsorii...fostul a adus o gramada...de cateva luni echipa merge din greva in greva...si mai vorbim de management...care management ??.

    cu 7 ani în urmă (24.03.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!