Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Lovitură dură pentru CSM Steaua

Eduard Popa

Eduard Popa
22.11.2017

marius runkauskas accidentare csm steaua

Căpitanul CSM Steaua București EximBank, Marius Runkauskas, va fi operat joi, după ce a suferit o ruptură musculară de cvadriceps, a anunţat site-ul oficial al clubului roş-albastru.

Oficialii roş-albaştrii se aşteaptă ca Runkauskas să revină pe parchet în luna februarie, înainte de Final Eight-ul Cupei României.
Runkauskas a venit la Steaua la începutul sezonului 2016/2017. Lituanianul a strâns sezonul trecut 16,5 puncte ,2,4 recuperări şi 3,3 pase decisive, cu 56% din acţiune şi 42% de la 3 puncte, performanţe cu care Marius a purtat CSM Steaua până în finala LNBM. Runkauskas a fost campion al României cu Asesoft Ploieşti, în sezonul 2014/2015.

În acest sezon, el a adunat 9,8 puncte pe meci, cu 2,3 recuperări şi 2,3 pase decisive.

Rămâne de văzut dacă clubul roş-albastru va apela la un alt jucător sau se va mulţumi să suplinească absenţa lui Runkauskas oferind mai multe minute lui Brandon Taylor, Luka Lapornik şi Georges Darwiche. 

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!